Omalla Brändillä AVAIMENPERÄ HEIJASTIMET

Haluatko edistää brändiäsi ja samalla parantaa turvallisuutta? Heijastin avaimenperä on erinomainen tapa saavuttaa molemmat tavoitteet. Tarjoamme heijastin avaimenperiä, joihin on painettu oma logo tai teksti. Tämä on erinomainen tapa edistää brändiäsi ja samalla parantaa turvallisuutta.

Heijastin avaimenperämme on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja se on erittäin kestävä. Se on helppo kiinnittää monella eri mekanismilla mihin tahansa, ja se on erittäin näkyvä pimeässä. Heijastin avaimenperämme on erittäin käytännöllinen, ja se sopii kaikille, jotka haluavat parantaa turvallisuuttaan.

Heijastin avaimenperämme on saatavana useissa eri väreissä ja malleissa, joten voit valita juuri sinulle sopivan. Voit myös painattaa heijastin avaimenperään oman logosi tai tekstin, joka edistää brändiäsi ja saa enemmän huomiota.

Pehmoheijastimet omalla logolla ja omaan muotoon , valitse sadoista valmiista muodoita tai teetä kokonaan oman moutoinen. Kiinnitys vaihtoehtoina löytyy niin perinteiset naru ja hakaneulakiinnitykset kuin karabiinikoukut ja palloketjutkin. Kaikki heijastin materiaalimme ovat EN CE 13356 sertifioituja. Pyydä tarjous haluamallasi kuvalla tai muodolla niin laskemme sinulle sertifioinin täyttämän minimikoon ja teemme sinulle vedoksen veloituksetta.

LIIKELAHJAT, MAINOSLAHJAT JA GIVEAWAY-TUOTTEET

Mikäli tarvitsemaasi tuotetta ei löydy sivuiltamme, kysy lisää ja lähetä meille tarjouspyyntö. Edustajamme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.