Omalla Brändillä JOUSIHEIJASTIMET

Haluatko edistää brändiäsi ja samalla parantaa turvallisuutta? Jousiheijastimet ovat erinomainen tapa saavuttaa molemmat tavoitteet. Tarjoamme jousiheijastimia, joihin on painettu oma logo tai teksti. Tämä on erinomainen tapa edistää brändiäsi ja samalla parantaa turvallisuutta.

Jousiheijastimemme on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja se on erittäin kestävä. Se on helppo kiinnittää mihin tahansa vaatteeseen tai laukkuun, ja se on erittäin näkyvä pimeässä. Jousiheijastimemme on erittäin käytännöllinen, ja se sopii kaikille, jotka haluavat parantaa turvallisuuttaan.

Jousiheijastimemme on saatavana useissa eri väreissä ja malleissa, joten voit valita juuri sinulle sopivan. Voit myös painattaa jousiheijastimeen oman logosi tai tekstin, joka edistää brändiäsi ja saa enemmän huomiota.

Jousiheijastimemme on erinomainen lahjaidea, joka sopii moniin eri tilanteisiin. Voit antaa sen henkilökunnallesi, asiakkaillesi tai yhteistyökumppaneillesi, joka on sekä käytännöllinen että tyylikäs. Jousiheijastimemme avulla voit edistää brändiäsi ja parantaa turvallisuutta samalla.

Jousiheijastimet omalla logolla, valitse sopiva koko tai teetä tuote ihan omaan muotoon. Painatuksen teemme mieluiten kalvon alle jotta tuotteen heijastuvuus säilyy parhaimmillaan. Tiesitkö että heijastin suomalainen keksintö. kaikki käyttämämme heijastin kalvot ovat CE EN 13356 sertifioituja.

LIIKELAHJAT, MAINOSLAHJAT JA GIVEAWAY-TUOTTEET

Mikäli tarvitsemaasi tuotetta ei löydy sivuiltamme, kysy lisää ja lähetä meille tarjouspyyntö. Edustajamme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.