Omalla Brändillä KAULANAUHAT LATAUSKAAPELILLA

Haluatko, että henkilökuntasi tai asiakkaasi voivat ladata puhelimensa missä tahansa? Meillä on ratkaisu! Tarjoamme latauskaapelilla varustettuja kaulanauhoja, jotka ovat käteviä ja käytännöllisiä.

Nauhojemme avulla voit ladata puhelimesi missä tahansa, missä on USB-portti. Nauhojen avulla voit myös pitää puhelimesi käden ulottuvilla ja turvassa, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että puhelin putoaa tai katoaa.

Nauhat ovat myös erinomainen tapa mainostaa yritystäsi. Voit valita eri värejä ja painattaa oman logon tai tekstin, joka edistää brändiäsi. Nauhat ovat kestäviä ja käytännöllisiä, joten voit käyttää niitä messuilla, yritystapahtumissa, konferensseissa ja muissa tilaisuuksissa.

Tilaa nyt ja anna asiakkaillesi ja henkilökunnallesi lahja, joka muistuttaa brändistäsi joka päivä. Ota yhteyttä ja kysy lisää! Me autamme sinua valitsemaan parhaat nauhat yrityksesi tarpeisiin.

LIIKELAHJAT, MAINOSLAHJAT JA GIVEAWAY-TUOTTEET

Mikäli tarvitsemaasi tuotetta ei löydy sivuiltamme, kysy lisää ja lähetä meille tarjouspyyntö. Edustajamme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.