Omalla Brändillä  KYLMÄLAUKUT JA PIKNIK-KASSIT

Haluatko tarjota asiakkaillesi ja henkilökunnallesi jotain ainutlaatuista ja käytännöllistä? Meillä on ratkaisu! Tarjoamme kylmälaukkuja ja piknik-kasseja, joihin on painettu oma logo tai teksti. Tämä on erinomainen tapa edistää brändiäsi ja tarjota lahja, joka on sekä käytännöllinen että tyylikäs.

Kylmälaukku on täydellinen valinta yrityksille, jotka haluavat tarjota asiakkailleen ja henkilökunnalleen lahjan, joka on käytännöllinen ja tyylikäs. Kylmälaukku pitää ruoat ja juomat viileinä ja raikkaina pitkään, joten se on erinomainen valinta retkille, piknikeille ja työmatkoille. Kylmälaukku on valmistettu kestävästä materiaalista ja se on pitkäikäinen ja helppo puhdistaa.

Piknik-kassi on myös loistava lahjaidea, joka on käytännöllinen ja tyylikäs. Piknik-kassi on suunniteltu helpottamaan piknikin järjestämistä ja se sisältää kaiken tarvittavan, kuten lautasia, aterimia, piknik-peiton ja juomapullon. Kassi on valmistettu kestävästä materiaalista ja se on helppo puhdistaa.

Kylmälaukku ja piknik-kassi ovat erinomaisia lahjoja, jotka sopivat moniin eri tilanteisiin. Voit painattaa yrityksesi logon tai tekstin kylmälaukkuun tai piknik-kassiin, joka edistää brändiäsi ja saa enemmän huomiota. Voit valita eri värejä ja malleja, jotta löydät täydellisen kassin juuri sinun tarpeisiin.

Nämä kassit on valmistettu eristetyistä materiaaleista, jotka pitävät ruoat ja juomat viileinä tai lämpiminä useita tunteja. Hyödynnä kassin koko pinta painattaaksesi viestisi haluamallasi tavalla. Tehdastoimitukset sopivat silloin kuin toimitukseen on riittävästi aikaa ja halutaan kustannussäästöjä. Tutustu myös varastotuote valikoimaan jos aikataulu on kiireisempi tai tarvitset pienempää määrää. Voit myös lähettää meille halutun aineiston , niin teemme sinulle vedoksen omalla logolla.

LIIKELAHJAT, MAINOSLAHJAT JA GIVEAWAY-TUOTTEET

Mikäli tarvitsemaasi tuotetta ei löydy sivuiltamme, kysy lisää ja lähetä meille tarjouspyyntö. Edustajamme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.