Omalla Brändillä VESITIIVIIT KASSIT

Tarvitsetko käytännöllisen ja monikäyttöisen kassin, joka kestää kaikki sääolosuhteet? Meillä on ratkaisu! Tarjoamme vesitiiviitä kasseja neljässä eri koossa, jotka on painettu omalla logolla tai tekstillä. Kassit ovat erinomainen tapa edistää brändiäsi ja käyttää niitä monissa eri tilanteissa.

Vesitiivis kassi on kätevä käyttää esimerkiksi veneilyssä, retkeilyssä, rannalla tai muissa vesielämään liittyvissä aktiviteeteissa. Kassit ovat valmistettu kestävästä materiaalista, joka suojaa tavaroitasi vedenkestävyydellä. Kassin sisäpuolella voi siis luottavaisin mielin laittaa arvotavaroita.

Kassin ulkopuolella voit painattaa yrityksesi logon tai tekstin, joka edistää brändiäsi ja saa enemmän huomiota. Voit valita eri värejä ja malleja, jotka sopivat yrityksesi tyyliin. Kassi on helppo ja käytännöllinen tapa mainostaa, joten voit olla varma, että saat enemmän huomiota ja näkyvyyttä.

Tilaa nyt ja anna asiakkaillesi ja henkilökunnallesi lahja, joka on käytännöllinen ja kestävä. Vesitiivis kassi on erinomainen lahja asiakkaillesi, jotka ovat kiinnostuneita ulkoilusta ja vesielämästä. Voit myös antaa lahjaksi henkilökunnallesi, jotka ovat kiinnostuneita aktiivisesta elämäntyylistä.

Täysin kustomaoitavat vesitiiviit kassit 4 eri koossa, tehdastoimituksena koko pinta pohjaa lukuun ottamatt täysin räätälöitävissä, Tämä sopii erinomaisesti rannalle, melontaan ja päiväretkille. Vedenpitävällä pussilla on myös loistava pinta toteuttaa omaa kuosia. Voit myös lähettää meille halutun aineiston , niin teemme sinulle vedoksen omalla logolla.

LIIKELAHJAT, MAINOSLAHJAT JA GIVEAWAY-TUOTTEET

Mikäli tarvitsemaasi tuotetta ei löydy sivuiltamme, kysy lisää ja lähetä meille tarjouspyyntö. Edustajamme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.