Omalla Brändillä MATKALAUKKU TÄGIT

Haluatko erottua matkalla? Luo yksilöllinen ja persoonallinen matkalaukku tagi omalla brändin logolla. Tarjoamme korkealaatuisia matkalaukku tageja, jotka voidaan räätälöidä täysin brändisi mukaan. Voit valita koon, värin ja muodon.

Tehosta brändinäkyvyyttäsi matkoilla. Matkalaukku tagi omalla logolla toimii liikkuva mainospinta, joka houkuttelee huomiota matkustajien keskuudessa. Oli kyseessä sitten liikematka tai lomamatka, brändisi näkyy ja erottuu kilpailijoista.

Laadukkaat materiaalit ja kestävä design. Matkalaukku tagimme on valmistettu kestävistä materiaaleista, jotka kestävät matkustamisen haasteet. Lisäksi huolellisesti suunniteltu design takaa, että tagi pysyy turvallisesti kiinni matkalaukussasi.

Matkalaukku tagit saat meiltä omalla logolla ja omaan muotoon. Valikoimasta löytyy pvc muovisia kuin brodeerattuja tägia. Helposti kiinnitettävä laukkuihin ja reppuihin. Tagiin yhteystiedot niin laukkusi löytää perille.

LIIKELAHJAT, MAINOSLAHJAT JA GIVEAWAY-TUOTTEET

Mikäli tarvitsemaasi tuotetta ei löydy sivuiltamme, kysy lisää ja lähetä meille tarjouspyyntö. Edustajamme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.