Omalla Brändillä TAKINPIDIKKEET MATKALAUKKUUN

Etsitkö tapaa erottua massasta matkoillasi? Esittelemme ylpeänä personoidun takinpidikkeemme, joka mahdollistaa oman brändisi painatuksen. Kiinnitä takinpidike helposti matkalaukkuusi ja matkusta tyylikkäästi ja ammattimaisesti omalla brändilläsi varustettuna.

Takinpidikkeemme on suunniteltu kestävyyttä ja tyylikkyyttä ajatellen. Voit valita haluamasi värin ja brändää takinpidikkeesi yrityksesi logolla, nimen tai minkä tahansa muun graafisen elementin avulla. Näin voit luoda yhtenäisen ilmeen ja näkyvyyden matkoillasi sekä viestiä ammattitaidostasi ja omasta brändistäsi.

Personoidun takinpidikkeemme avulla takkisi pysyy siististi paikoillaan matkan ajan, ja samalla voit edistää yrityksesi tunnettuutta ja luoda vaikutusvaltaa matkailijoiden keskuudessa. Se on helppo kiinnittää matkalaukun kahvaan tai vetoketjuun ja sopii useimpiin matkalaukkuihin.

Takinpidike omalla logolla matkalaukkuun tai reppuun. Sublimaatio painatustekniikan ansiosta voimme tehdä toteutuksen vaikka valokuvasta. valmistettu kierrätysmuovista.

LIIKELAHJAT, MAINOSLAHJAT JA GIVEAWAY-TUOTTEET

Mikäli tarvitsemaasi tuotetta ei löydy sivuiltamme, kysy lisää ja lähetä meille tarjouspyyntö. Edustajamme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.