Omalla Brändillä PUHELINLOMPAKOT JA KIINNIKKEET

Pidä puhelin ja kortit kätevästi yhdessä tyylikkäillä ja käytännöllisillä silikonisilla puhelimen lompakoilla omalla brändilläsi! Olitpa sitten menossa kauppaan, työmatkalle tai illanviettoon ystävien kanssa, nämä lompakot ovat täydellinen kumppani pitämään tärkeät kortit ja puhelimen käden ulottuvilla.

Materiaalimme on kestävä ja joustava silikoni, joka tarjoaa erinomaisen suojan puhelimellesi naarmuilta ja kolhuilta. Lisäksi se tarjoaa pitävän otteen, joten voit liikkua huolettomasti päivän aikana. Lompakoissamme on myös tarkasti suunnitellut taskut korttien ja setelien säilyttämiseen. Ne pitävät tavarasi järjestettyinä ja helposti saatavilla.

Erityisen hienoa on, että voit muokata näitä lompakoita omalla brändilläsi. Tämä tarjoaa upean mahdollisuuden luoda uniikkeja lompakoita, jotka heijastavat brändisi tyyliä ja arvoja. Omalla logolla, sloganeilla tai grafiikalla varustetut lompakot ovat myös erinomainen tapa edistää brändiäsi ja luoda vahvempi yhteys asiakkaisiin.

Tutustu nyt laajaan valikoimaamme ja löydä täydellinen lompakko juuri sinulle. Tarjoamme eri värejä, malleja ja brändäysvaihtoehtoja, jotta voit räätälöidä lompakon täysin oman makusi mukaan. Olipa tyylisi sitten klassinen, urbaani tai trendikäs, meillä on varmasti jotain, mikä sopii juuri sinulle.

Silikoninen korttikotelo, jonka voi kiinnittää puhelimen taakse tarralla. Korttikotelo on kätevätapa kuljettaa mukana luottokortit, käyntikortit, kuntosalin jäsenkorttit, käteinen yms. Korttikotelo toimii pidikkeenä ja siihen saa myös kätevästi kuulokkeet kulkemaan mukana. Itsekiinnittyvä puhdistustyyny on loistava giveaway-tuote. Näin saat oman logosi näkymään.

LIIKELAHJAT, MAINOSLAHJAT JA GIVEAWAY-TUOTTEET

Mikäli tarvitsemaasi tuotetta ei löydy sivuiltamme, kysy lisää ja lähetä meille tarjouspyyntö. Edustajamme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.