RFID-suojatuotteet2023-07-14T11:21:36+03:00

Omalla Brändillä RFID-SUOJATUOTTEET

Haluamme tarjota sinulle helpon ja tehokkaan tavan suojata arkaluontoisia korttitietojasi. RFID-teknologiaa hyödyntävät kortit, kuten luottokortit ja passit, ovat alttiita luvattomille skannaamisille, jotka voivat johtaa vakaviin tietovuotoihin ja identiteettivarkauksiin. Siksi on tärkeää ottaa käyttöön tehokas suojamekanismi.

RFID-korttisuojakotelomme on suunniteltu erityisesti tähän tarkoitukseen. Se hyödyntää RFID-estoteknologiaa, joka estää signaalien läpäisyn ja suojaa korttisi luvattomalta lukemiselta. Voit luottaa siihen, että korttitietosi säilyvät turvassa ja suojattuina missä tahansa oletkin.

Emme kuitenkaan ole unohtaneet tyyliä. Suojakotelomme on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja tarjoaa tyylikkään ja kestävän suojan kortteillesi. Voit valita eri väreistä ja malleista, jotta suojakotelo sopii omaan tyyliisi ja brändiisi.

Koska yksityisyys ja turvallisuus ovat meille ensiarvoisen tärkeitä, olemme sitoutuneet tarjoamaan vain parasta laatua. Kaikki suojakotelomme ovat huolellisesti testattuja ja sertifioituja varmistaaksemme niiden luotettavuuden ja toimivuuden.

RFID kortti on tehty käyttäjien suojaamiseksi elektroniselta taskuvarkaudelta. RFID-suojaus – suojaa lähimaksukorttisi kopioinnilta. RFID anti-skimming -kortti. Käyttämällä sähkömagneettista kenttää se suojaa kaikki 13,56 MHz: n kortit ( matka-, pankki- tai luottokortit) sähköiseltä taskuvarkaudelta 2-3 cm kortin ympärillä. Toteuta kortti omalla kuosilla näin saat yritysilmeesi joka päiväiseen käyttöön.

LIIKELAHJAT, MAINOSLAHJAT JA GIVEAWAY-TUOTTEET

Mikäli tarvitsemaasi tuotetta ei löydy sivuiltamme, kysy lisää ja lähetä meille tarjouspyyntö. Edustajamme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Otsikko

Go to Top