Omalla Brändillä COMBO-NOTE MUISTILAPUT

Combo-Note muistilaput ovat erittäin käytännöllisiä välineitä päivittäisessä työssä, opiskelussa ja muistiinpanojen tekemisessä. Niiden kompakti koko mahdollistaa nopean ja helpon muistiinpanojen kirjoittamisen ja tärkeiden tehtävien merkitsemisen. Combo-Note muistilaput voidaan kiinnittää helposti mihin tahansa pintaan, kuten työpöydälle, tietokoneen näytölle tai kirjaan, joten ne ovat aina käden ulottuvilla.

Yritysten omalla brändillä varustetut Combo-Note muistilaput tarjoavat mainosnäkyvyyttä ja brändin vahvistamista. Ne voidaan jakaa asiakkaille, messuilla tai tapahtumissa, mikä auttaa luomaan positiivista mielikuvaa yrityksestä ja pitämään brändin mielessä.

Muistilappu lehtiöitä omilla kansilla, tee tuotteesta oman näköisesi ja painata kanteen vaikka tuotekuvia. Tehdastoimitukset sopivat silloin kuin toimitukseen on riittävästi aikaa ja halutaan kustannussäästöjä. Tutustu myös varastotuote valikoimaan jos aikataulu on kiireisempi tai tarvitset pienempää määrää. Voit myös lähettää meille halutun aineiston , niin teemme sinulle vedoksen omalla logolla.

LIIKELAHJAT, MAINOSLAHJAT JA GIVEAWAY-TUOTTEET

Mikäli tarvitsemaasi tuotetta ei löydy sivuiltamme, kysy lisää ja lähetä meille tarjouspyyntö. Edustajamme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.