Omalla Brändillä KOKOONTAITETTAVAT SATEENVARJOT

Suojaa itsesi sateelta ja loista omalla tyylilläsi! Tutustu upeisiin kokoontaitettaviin sateenvarjoihimme, jotka on räätälöity juuri sinun brändillesi. Olipa kyseessä yrityksesi logo, slogan tai ainutlaatuinen design, me luomme sateenvarjon, joka edustaa brändiäsi parhaalla mahdollisella tavalla.

Haluatko sateenvarjon, joka on kätevä ja helppo kuljettaa mukana? Meidän kokoontaitettavat sateenvarjomme tarjoavat juuri tätä. Kompaktin muotoilun ansiosta voit helposti sujauttaa sen laukkuusi, reppuun tai auton hansikaslokeroon. Sateen yllättäessä olet valmis – avaa sateenvarjo nopeasti ja suojaa itsesi tyylikkäästi.

Laadukkaat materiaalit ja kestävä rakenne takaavat sateenvarjojemme pitkäikäisyyden ja luotettavuuden. Voit luottaa siihen, että sateenvarjomme kestävät rankatkin sääolosuhteet. Sateenvarjot ovat myös käyttömukavuudeltaan huippuluokkaa.

Lyhyet sateenvarjot omalla logolla ovat erityisesti olleet suosittuja naisvaltaisten alojen lahjana, sopivathan ne helposti käsilaukkuun. Toteuta sateenvarjo omaan kuosiin tai painata logo yhteen lohkoon ja tee kangas teidän yrityksen väreihin. Tehdastoimitukset sopivat silloin kuin toimitukseen on riittävästi aikaa ja halutaan kustannussäästöjä. Tutustu myös varastotuote valikoimaan jos aikataulu on kiireisempi tai tarvitset pienempää määrää. Voit myös lähettää meille halutun aineiston , niin teemme sinulle vedoksen omalla logolla.

LIIKELAHJAT, MAINOSLAHJAT JA GIVEAWAY-TUOTTEET

Mikäli tarvitsemaasi tuotetta ei löydy sivuiltamme, kysy lisää ja lähetä meille tarjouspyyntö. Edustajamme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.