Pitkät sateenvarjot omalla logolla

Näyttävät ja laadukkaat sateenvarjot yrityksen omalla brändillä

PITKÄT SATEENVARJOT – omalla logolla. Personoi yrityksen omalla brändillä.

Pitkät sateenvarjot omalla logolla

Etsitkö sateensuojaa, joka tarjoaa sekä toiminnallisuutta että tyylikkyyttä? Tutustu upeaan valikoimaamme pitkävartisia sateenvarjoja omalla brändillämme. Olipa kyseessä sateinen päivä kaupungilla, messuilla tai hääjuhlassa, meillä on sateenvarjo jokaiseen tilanteeseen.

Laadukkaat materiaalit ja huolellinen viimeistely tekevät sateenvarjoistamme luotettavia kumppaneita sateen yllättäessä. Valitse eri väreistä ja malleista juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Lisäksi voit personoida sateenvarjosi omalla brändillämme, jolloin se sopii täydellisesti yrityslahjaksi tai markkinointikampanjaan.

Miksi valita meidät?

  1. Laadukkaat pitkävartiset sateenvarjot omalla brändilläsi.
  2. Monipuolinen valikoima eri värejä ja malleja.
  3. Kestävät materiaalit ja huolellinen viimeistely.
  4. Mahdollisuus personoida sateenvarjot yrityksesi brändin mukaisesti.

Useita vaihtoehtoja, nopeat toimitukset

Perinteinen pitkävartinen sateen varjo omalla toteutuksella, painata logosi yhteen lohkoon ja teetä varjo yrityksenne omalla värillä tai painata koko varjo omaan kuosiin. Erinomainen tuote esim. kylkiäsenä, laadukasta sateenvarjoa arvostetaan lahjana ja päätyy jokapäiväiseen käyttöön. Liikelahjana sateenvarjot omalla logolla ovat jo pitkään olleet yksi yritysten vakio tuotteista. Tehdastatoimitukset sopivat silloin kuin toimitukseen on riittävästi aikaa ja halutaan kustannussäästöjä. Tutustu myös varastotuote valikoimaan jos aikataulu on kiireisempi tai tarvitset pienempää määrää. Voit myös lähettää meille halutun aineiston , niin teemme sinulle vedoksen omalla logolla.

LIIKELAHJAT, MAINOSLAHJAT JA GIVEAWAY-TUOTTEET

Mikäli tarvitsemaasi tuotetta ei löydy sivuiltamme, kysy lisää ja lähetä meille tarjouspyyntö. Edustajamme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.