Clique Basic Active Pikee omalla logolla

Tuotekoodi 028254

16,90  (alv 0%) kpl / 25 kpl erä

Clique Basic Active Pikee omalla logolla. Clique Basic Active -pikee on suunniteltu erityisesti mukavuutta ja liikkuvuutta ajatellen.

Clique Basic Active Pikee On hyvin istuva pikeepaita arkikäyttöön. Lankavärjättyä pikeekangasta. Paidassa on 3 nappia sävy sävyyn, halkiot sivuissa ja vahvistettu niskasauma. Unisex-malli.

Materiaali: 100 % polyesteriä. Paino:160 g/m2

Oeko-tex, spun deyd , Uv Suojattu.

Koot XS – 3XL (4XL saatavilla useassa värissä)

Hinta sisältää 1-väri painatuksen.

Pyydä tarjous haluamallesi logolle . Teemme vedoksen veloituksetta. Toimitusaika n.2 viikkoa.

Clique Basic Active -pikee on suunniteltu erityisesti mukavuutta ja liikkuvuutta ajatellen. Paita istuu hyvin päälle ja sen joustava materiaali antaa sinulle vapauden liikkua missä tahansa aktiviteetissa. Spun deyd -polyesteri tekee paidasta hengittävän ja nopeasti kuivuvan, mikä auttaa pitämään sinut raikkaana ja viileänä jopa intensiivisessä treenissä.

Pikeepaita on monikäyttöinen vaatekappale, joka sopii erinomaisesti niin urheiluun kuin rentoon vapaa-ajan käyttöön. Voit yhdistää sen urheiluhousujen, shortsien tai farkkujen kanssa luodaksesi erilaisia tyylikkäitä ja rentoja asukokonaisuuksia.

Clique Basic Active -pikee on saatavana useissa eri väreissä, joten voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Laadukas materiaali ja huolellinen valmistus takaavat paidan kestävyyden ja pitkäikäisyyden, joten voit nauttia siitä pitkään.

Lisäksi voit personoida pikeepaitasi omalla logollasi. Voit lisätä paidan rintaosaan tai hihaan oman logosi, joka tekee siitä entistäkin ainutlaatuisemman. Näin voit edustaa omaa brändiäsi tai tuoda esiin yrityksesi tunnuksen tyylikkäästi ja huomiota herättämättä.

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa