Clique Basic T-paita painatuksella

Tuotekoodi 029030

6,90  (alv 0%) kpl / 100 kpl erä 1-väri painatuksella

Clique Basic T-paita Unisex T-paita, muotoon leikattu kapeampi malli. Teipattu niskasauma, joustava kaulusresori sekä käännetty olkasauma.

Clique Basic T-paita. Unisex T-paita, muotoon leikattu kapeampi malli. Teipattu niskasauma, joustava kaulusresori sekä käännetty olkasauma.
Materiaali:
100 % puuvillaa. (Meleerattu harmaa [95] 85% puuvilla, 15% viskoosi. Tuhka [92] 99% puuvilla, 1% viskoosi.)
Anthracite melange [955] 60% puuvilla 40 % polyesteri).
Paino: 145 g/m2

Unisex: XS-4XL

Haluatko vahvistaa yrityksesi brändiä ja erottua kilpailijoista? Tutustu Clique Basic T-paitoihin painatuksella, täydelliseen tapaan esitellä yrityksesi logo tai viesti!

Clique Basic T-paitamme tarjoavat laadukkaan ja ammattimaisen vaikutelman. Voit valita laajasta värivalikoimasta yrityksesi värejä heijastavan vaihtoehdon tai suunnitella oman ainutlaatuisen painatuksen, joka kuvastaa yrityksenne arvoja.

Tämän ratkaisun ansiosta tiimisi voi yhtenäisesti edustaa yritystä ja luoda vahvemman vaikutuksen asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin. Clique Basic T-paita painatuksella toimii myös mainiona markkinointityökaluna yrityksesi tapahtumissa, messuilla ja kampanjoissa.

Haluamme tehdä tilaamisprosessin mahdollisimman helpoksi ja nopeaksi. Toimitamme tilauksesi ripeästi ja tarjoamme luottamuksen ostokseesi laadukkaan tuotteemme ansiosta.

Tee yrityksesi vaikutusvaltaisemmaksi Clique Basic T-paidalla painatuksella. Tilaa nyt ja anna brändillesi näkyvyyttä!

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa