Clique Classic naisten huppari koko vetoketjulla

Tuotekoodi 021045

49,00  (alv 0%) kpl / 50 kpl erä 1-väri painatuksella

Clique Classic naisten huppari koko vetoketjulla. Clique Classic huppari omalla painatuksella.

Clique Classic naisten huppari koko vetoketjulla. Huppari, jossa täyspitkä vetoketju. 2 sivutaskua ja 2 sisätaskua. Hupussa kiristysnyöri ja kontrastivärinen verkkovuori. 2*2 joustinneuletta hihoissa ja helmassa. Litteät saumat sävy sävyyn. Aukko kuulokejohdolle. 80 % puuvillaa, 20 % polyesteriä (värit [565], [676], [955] 60 % puuvillaa 40 % polyesteriä, väri [95] 85 % puuvillaa 15 % viskoosia)

Koot: XS – XXL
Hinta sisältää 1-väri painatuksen.

Pyydä tarjous haluamallesi logolle . Teemme vedoksen veloituksetta. Toimitusaika n.2 viikkoa.

Oletko valmis viemään tyylikkyyden aivan uudelle tasolle? Clique Classicin naisten huppari vetoketjulla tarjoaa sinulle nyt myös mahdollisuuden yksilölliseen painatukseen! Voit lisätä oman persoonallisen leimasi tähän upeaan huppariin ja tehdä siitä vieläkin ainutlaatuisemman.

Painatusmahdollisuus antaa sinulle vapauden ilmaista omaa tyyliäsi ja luoda hupparistasi juuri sinulle sopivan. Voit lisätä esimerkiksi nimesi, lempilauseesi tai vaikka yrityksen logon – vain mielikuvituksesi on rajana.

Huppari on suunniteltu kestämään aikaa ja säilyttämään painatuksesi kirkkaana ja tyylikkäänä. Laadukas materiaali ja huolellinen valmistus takaavat pitkäikäisen käytön ilman kompromisseja tyylin tai laadun suhteen.

Oli kyse sitten omasta käytöstä tai lahjaksi annettavasta hupparista, yksilöllinen painatus tekee siitä erityisen merkityksellisen. Se on myös loistava tapa erottua joukosta ja lisätä hupparisi persoonallisuutta.

Tee vaatekaapistasi tyylikkäämpi ja yksilöllisempi kuin koskaan ennen – valitse Clique Classicin naisten huppari vetoketjulla ja lisää siihen oman painatuksesi. Olipa se sitten oma nimesi tai jokin inspiroiva sanonta, tämä huppari tulee olemaan katseiden kohde.

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa