Clique Dumas heijastava toppatakki

Tuotekoodi 020998

189,00  (alv 0%) kpl / 10 kpl

Clique Dumas heijastava toppatakki. Heijastava talvitakki painatuksella tai brodeerauksellla.

Clique Dumas heijastava toppatakki- Lämmin heijastava toppatakki talveksi. Vedenpitävä SBS-vetoketju rinta- ja sivutaskuissa. Irrotettava ja säädettävä huppu. Kaksi isoa verkkotaskua sisäpuolella. Kiristysnauha helmassa ja naisten mallissa kiristysnauha vyötäröllä. Joustoneulos hihojen sisäpuolella. 100% polyesteri + TPU pinnoitus 50D * 50D. WP 5000 / MVP 3000
Koot S – 3XL

Pyydä tarjous haluamallesi logolle . Teemme vedoksen veloituksetta. Toimitusaika n.2 viikkoa.

Upea yhdistelmä tyylikkyyttä ja turvallisuutta – Clique Dumas heijastava toppatakki on täydellinen valinta yrityksesi edustajille. Kun haluat tarjota työntekijöillesi korkealuokkaisia vaatteita, jotka tekevät vaikutuksen, tämä toppatakki ei jätä ketään kylmäksi – kirjaimellisesti ja kuvainnollisesti!

Tämä huippulaadukas toppatakki on suunniteltu tarjoamaan optimaalista mukavuutta ja lämpöä vaativissa sääolosuhteissa. Sen heijastavat yksityiskohdat ovat ratkaisevia turvallisuuden kannalta, sillä ne lisäävät näkyvyyttä pimeällä ja huonossa valaistuksessa. Olipa kyseessä liikkuminen työpaikalla, yövuoro tai asiakastapaaminen, nämä heijastimet antavat ylimääräisen suojakerroksen työntekijöillesi.

Haluatko korostaa brändiäsi ja yritysilmettäsi? Ei hätää – voimme lisätä takkiin painatuksen yrityksesi logolla tai valitsemallasi sloganin. Tämä henkilökohtainen kosketus tekee takista paitsi ammattimaisen, myös tehokkaan markkinointityökalun, joka levittää brändiviestiäsi minne tahansa.

Korkealaatuiset materiaalit, tyylikäs leikkaus ja käytännölliset ominaisuudet tekevät Clique Dumas heijastavasta toppatakista käytännöllisen ja tyylikkään vaatekappaleen, joka vetoaa kaikenikäisiin työntekijöihisi.

Näytä, että yrityksesi arvostaa työntekijöidensä turvallisuutta ja hyvinvointia tarjoamalla heille parasta mahdollista. Tilaa Clique Dumas heijastava toppatakki jo tänään! Ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua valitsemaan sopivimmat koot sekä toteuttamaan juuri sinun yrityksesi näköisen painatuksen. Tee vaikutus, huolehdi turvallisuudesta ja edusta yritystäsi tyylillä!

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa