Clique New Classic-t t-paita Ladies

Tuotekoodi 029361

6,90  (alv 0%) kpl / 100 kpl erä 1-väri painatuksella

Clique New Classic-t t-paita Ladies. Tämä T-paita sopii täydellisesti erilaisiin tilanteisiin, niin promootioihin kuin tapahtumiin.

Clique New Classic-t t-paita Ladies. T-paitojen ehdoton klassikko nykyaikaisella mitoituksella. Laadukasta esikutistettua, rengaskehrättyä kampapuuvillaa. Kaksinkertainen kaularesori, jossa joustavaa elastaania. Miesten malli sivusaumaton, naisten mallissa sivusaumat. Materiaali : 160 g/m2,  100% puuvillaa. OEKO-TEX. Laadukas t-paita promootioihin ja tapahtumiin.

Pyydä tarjous haluamallesi  logolle . Teemme vedoksen veloituksetta.  Toimitusaika n.2 viikkoa.

Etsitkö täydellistä t-paitaa, joka yhdistää tyylikkään ulkonäön ja mukavuuden? Tutustu Clique New Classic-t -t-paitaan Ladies, joka on suunniteltu erityisesti naisille. Tämä t-paita tarjoaa sinulle korkealaatuisen vaatekappaleen, joka sopii täydellisesti sekä arkeen että vapaa-aikaan.

Clique New Classic-t -t-paita Ladies on valmistettu kestävästä ja pehmeästä materiaalista, joka tuntuu miellyttävältä iholla. Sen naisellinen leikkaus ja istuvuus takaavat, että näytät tyylikkäältä ja naiselliselta missä tahansa tilanteessa. Paita on saatavilla eri väreissä, joten voit valita juuri sinulle sopivan sävyn.

Tämä t-paita ei ole pelkästään tyylikäs, vaan siinä on myös käytännöllisiä ominaisuuksia. Sen kestävä materiaali kestää hyvin pesua ja käyttöä, joten voit luottaa siihen pitkäaikaiseksi vaatekappaleeksi. Lisäksi se on helppo yhdistää eri asusteisiin ja vaatekappaleisiin, joten voit luoda monipuolisia ja tyylikkäitä asukokonaisuuksia.

Hanki itsellesi Clique New Classic-t -t-paita Ladies ja nauti sen laadusta, mukavuudesta ja tyylikkyydestä. Tilaa omasi jo tänään ja huomaat, miten tämä t-paita muuttuu nopeasti suosikkivaatteeksesi.

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa