Clique New Classic-T T-paita painatuksella

Tuotekoodi S03582-1

8,90  (alv 0%) kpl / 100 kpl erä 1-väri painatuksella

Clique New Classic-T T-paita  omalla logolla. Valittavana on laaja valikoima värejä ja kokoja.

Clique New Classic-T T-paita
Materiaali:100 % puuvilla.
Paino:
160 g/m2

Useita eri värejä.

Unisex: XS-4XL

 

Tervetuloa Clique New Classic-T T-paitojen maailmaan – täydellinen valinta , kun haluat tarjota asiakkaillesi tai työntekijöillesi ainutlaatuisia ja räätälöityjä tuotteita! Oma painatus Clique New Classic-T T-paidoissa tarjoaa monia mahdollisuuksia tuoda esille yrityksesi brändiä ja viestiä, sekä vahvistaa yhteisöllisyyttä.

Nyt voit luoda vaivattomasti yhtenäisen ja ammattimaisen ilmeen liiketoimintaasi tilaamalla t-paitoja, joissa on yrityksesi logo tai iskulause painettuna laadukkaasti. Brändättyjä t-paitoja voidaan käyttää monilla tavoilla, kuten yritystapahtumissa, messuilla, promootioissa tai vaikkapa työntekijöiden virallisena työasuna. Tämä luo yhteenkuuluvuutta ja auttaa vahvistamaan yrityksesi näkyvyyttä.

Clique New Classic-T T-paita omalla painatuksella on myös erinomainen tapa kiittää asiakkaita ja yhteistyökumppaneita. Anna heille ainutlaatuinen ja henkilökohtainen lahja, joka jää mieleen ja vahvistaa positiivista mielikuvaa yrityksestäsi. Räätälöity t-paita viestii huolenpidosta ja arvostuksesta, ja antaa heille konkreettisen muiston yhteistyöstänne.

Valittavana on laaja valikoima värejä ja kokoja, joten voit löytää juuri oikeat t-paidat yrityksesi tarpeisiin. Laadukas materiaali takaa t-paitojen pitkän käyttöiän ja tyylikkään ilmeen. Lisäksi tilauksen tekeminen on helppoa ja vaivatonta, ja voimme taata nopean toimituksen suureenkin tilaukseen.

Clique New Classic-T T-paita omalla painatuksella on myös erinomainen tapa tehostaa myyntiä ja markkinointia. Voit esimerkiksi järjestää kampanjoita, joissa asiakkaat saavat räätälöidyn t-paidan ilmaiseksi tai alennettuun hintaan ostaessaan tietyn määrän tuotteita tai palveluita. Tämä houkuttelee asiakkaita ostamaan enemmän ja lisää myyntiäsi.

Älä enää odota – hyödynnä Clique New Classic-T T-paitoja omalla painatuksella  ja erota yrityksesi joukosta positiivisella tavalla. Luo vahva brändi-ilme, kiitä asiakkaita ja yhteistyökumppaneita ainutlaatuisella lahjalla, sekä tee myyntiä edistäviä kampanjoita. Tällä luovalla ja personoidulla lähestymistavalla saat taatusti positiivista palautetta ja vahvistat yrityksesi asemaa alalla.”

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa