Clique New Classic-t t-paita

Tuotekoodi 029360

6,90  (alv 0%) kpl / 100 kpl erä 1-väri painatuksella

T-paita promootioihin ja tapahtumiin.

T-paitojen ehdoton klassikko nykyaikaisella mitoituksella. Laadukasta esikutistettua, rengaskehrättyä kampapuuvillaa. Kaksinkertainen kaularesori, jossa joustavaa elastaania. Miesten malli sivusaumaton, naisten mallissa sivusaumat. Materiaali : 160 g/m2,  100% puuvillaa. OEKO-TEX. Laadukas t-paita promootioihin ja tapahtumiin.

Pyydä tarjous haluamallesi  logolle . Teemme vedoksen veloituksetta.  Toimitusaika n.2 viikkoa.

Etsitkö täydellistä t-paitaa, joka yhdistää tyylikkään ulkonäön ja mukavuuden? Tutustu Clique New Classic-t -t-paitaan. Tämä t-paita tarjoaa sinulle korkealaatuisen vaatekappaleen, joka sopii täydellisesti sekä arkeen että vapaa-aikaan.

Clique New Classic-t -t-paita on valmistettu kestävästä ja pehmeästä materiaalista, joka tuntuu miellyttävältä iholla. Paita on saatavilla eri väreissä, joten voit valita juuri sinulle sopivan sävyn.

Tämä t-paita ei ole pelkästään tyylikäs, vaan siinä on myös käytännöllisiä ominaisuuksia. Sen kestävä materiaali kestää hyvin pesua ja käyttöä, joten voit luottaa siihen pitkäaikaiseksi vaatekappaleeksi. Lisäksi se on helppo yhdistää eri asusteisiin ja vaatekappaleisiin, joten voit luoda monipuolisia ja tyylikkäitä asukokonaisuuksia.

Hanki itsellesi Clique New Classic-t -t-paita ja nauti sen laadusta, mukavuudesta ja tyylikkyydestä. Tilaa omasi jo tänään ja huomaat, miten tämä t-paita muuttuu nopeasti suosikkivaatteeksesi.

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa

    Otsikko

    Go to Top