Clique VAL D’ISERE JACKET

Tuotekoodi 04010000

125,00  (alv 0%) kpl / 10 kpl

Clique talvitakki

Tuulen- ja vedenpitävä Softshell-takki irrotettavalla hupulla. (WP 3000/MVP 1000) Kevyen toppauksen ansiosta takkia voi käyttää monena vuodenaikana. Takki on saatavana naisten ja miesten mallina.

Pyydä tarjous haluamallesi logolle . Teemme vedoksen veloituksetta. Toimitusaika n.2 viikkoa.

Esittelemme ylpeänä Clique VAL D’ISERE JACKET -takin, joka yhdistää huippulaatuisen suorituskyvyn ja elegantin muotoilun. Tämä takki ei pelkästään tarjoa erinomaista lämpösuojaa vaativimmissakin olosuhteissa, vaan se myös viimeistelee ammattimaisen ja tyylikkään yritysilmeen.

Tarkan suunnittelun tuloksena VAL D’ISERE JACKET -takki on valmistettu kestävistä materiaaleista, jotka varmistavat pitkäikäisen käyttöiän ja kestävyyden päivittäisessä toiminnassa. Lisäksi painatuksella koristeltuna takkiin voidaan lisätä yrityksesi logo tai brändi, mikä antaa mahdollisuuden näyttää vahvasti yhtenäistä ja ammattimaista kuvaa.

Tämä monipuolinen takki sopii kaikenlaisiin työympäristöihin, ja sen moderni muotoilu luo vaikutelman huippuluokan ammattilaisuudesta. Lisäksi irrotettava huppu takaa sovituksen eri sääolosuhteisiin ja käytännöllisyyttä päivän kiireisiin.

Älä jää paitsi tilaisuudesta vaikuttaa ja erottua kilpailijoista! Valitse Clique VAL D’ISERE JACKET yrityksesi mainosvaatteeksi ja vakuuta asiakkaasi ja yhteistyökumppanisi laadukkaalla ja tyylikkäällä esiintymisellä.

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa