Cottover Collegepaita

Tuotekoodi 141003

46,00  (alv 0%) kpl / 25 kpl erä 1-väri painatuksella

Cottover Collegepaita. Pyöreäkaula-aukkoinen collegepaita, jossa harjattu pehmeä sisäpuoli.

 

 

Cottover Collegepaita painatuksella.  Kavennettu unisex-malli. 2×2-ribbineulos kaula-aukossa, hihansuissa ja helmassa. Saumurilla ommellut koristetikkaukset sävy sävyyn paidan kanssa.

Cottover-malliston vaatteet valmistetaan alusta loppuun kestävää kehitystä ajatellen. Cottover-mallisto on Joutsen-, GOTS- ja Öko-Tex -merkitty.
Mallistossa käytetty puuvilla on 100% ekologista ja sillä on Reilun kaupan sertifiointi. Sertifioitu tuote täyttää kyseisen sertifiointiorganisaation kriteerit ja on käynyt läpi riippumattoman tarkastuksen.
Cottover-malliston ympäristömerkit kattavat yhdessä koko tuotantoketjun sekä tuotteet, ja osoittavat niiden täyttävän tietyt laatua, terveyttä, ympäristöä ja työoloja koskevat vaatimukset.

Koot XXS – 4XL

Hinta sisältää 1-väri painatuksen.

Pyydä tarjous haluamallesi logolle . Teemme vedoksen veloituksetta. Toimitusaika n.2 viikkoa.

Etsitkö tapaa edistää yritystäsi ja samalla tarjota työntekijöillesi tyylikkäitä ja yhtenäisiä vaatteita? Cottover Collegepaita omalla painatuksella on täydellinen valinta yrityksesi tarpeisiin!

Tämä laadukas collegepaita tarjoaa ammattimaisuutta ja mukavuutta samassa paketissa. Voit personoida sen yrityksesi logolla, sloganilla tai vaikka työntekijöiden nimillä. Tämä auttaa vahvistamaan brändi-identiteettiäsi ja rakentamaan ammattimaista kuvaa.

Yrityksesi vastuullisuus ja ympäristötietoisuus ovat tärkeitä arvoja, ja haluatte välittää näitä viestejä myös työntekijöille ja asiakkaille. Cottover Collegepaidat omalla painatuksella tarjoavat erinomaisen ekologisen vaihtoehdon yritysvaatteille.

Cottover on sitoutunut kestävään kehitykseen ja valmistaa collegepaitoja ympäristöystävällisistä materiaaleista. Valitsemalla Cottover Collegepaidat tuet kestävää tekstiiliteollisuutta ja vähennät yrityksesi hiilijalanjälkeä.

Cottover Collegepaita omalla painatuksella sopii moniin eri tilanteisiin, kuten messuille, yritystapahtumiin tai asiakaskohtaamisiin. Se auttaa luomaan yhtenäisen ilmeen ja erottumaan joukosta. Samalla se toimii mainiona markkinointityökaluna, kun työntekijäsi kulkevat ympäriinsä brändisi näkyvästi esillä.

Tilaa Cottover Collegepaidat omalla painatuksella yrityksellesi jo tänään ja anna ammattimaisen vaikutelman sekä asiakkaille että työntekijöillesi. Tarjoa heille tyylikäs ja henkilökohtainen vaate, joka edustaa yritystäsi parhaalla mahdollisella tavalla.

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa