Cottover ekologinen pikeepaita

Tuotekoodi 141006

29,00  (alv 0%) kpl / 50 kpl erä 1-väri painatuksella

Cottover ekologinen pikeepaita painatuksella

 

 

Cottover ekologinen pikeepaita Lyhythihainen pikee klassisesta pikeeneuloksesta. Kudottu ribbikaulus ja hihansuut. Kaksi nappia, vahvistettu nappilista. Halkiot helmassa. Moderni istuvuus.

Cottover-malliston vaatteet valmistetaan alusta loppuun kestävää kehitystä ajatellen. Cottover-mallisto on Joutsen-, GOTS- ja Öko-Tex -merkitty.
Mallistossa käytetty puuvilla on 100% ekologista ja sillä on Reilun kaupan sertifiointi. Sertifioitu tuote täyttää kyseisen sertifiointiorganisaation kriteerit ja on käynyt läpi riippumattoman tarkastuksen.
Cottover-malliston ympäristömerkit kattavat yhdessä koko tuotantoketjun sekä tuotteet, ja osoittavat niiden täyttävän tietyt laatua, terveyttä, ympäristöä ja työoloja koskevat vaatimukset.

Koot S – 4XL

Hinta sisältää 1-väri painatuksen.

Pyydä tarjous haluamallesi logolle . Teemme vedoksen veloituksetta. Toimitusaika n.2 viikkoa.

Tyylikäs ja ympäristöystävällinen valinta – Cottoverin ekologinen miesten pikeepaita omalla painatuksella!

Haluatko erottua joukosta ja samalla tehdä hyvää ympäristölle? Cottoverin ekologinen miesten pikeepaita tarjoaa sinulle sekä tyyliä että ekologista omantuntoa. Valmistettu korkealaatuisesta luomupuuvillasta, tämä paita on täydellinen valinta vastuulliselle muotitietoiselle miehelle.

Voit nyt saada tämän upean pikeepaidan omalla painatuksellasi, jolloin voit ilmaista ainutlaatuisuuttasi ja luovuuttasi. Olipa kyseessä yrityksen logo, suosikkijoukkueesi tunnus tai vaikka oma suunnitelmasi, painatus tekee paidastasi vieläkin persoonallisemman.

Cottoverin ekologinen miesten pikeepaita tarjoaa myös erinomaisen mukavuuden. Sen kevyt ja hengittävä luomupuuvilla pitää sinut viileänä ja mukavana koko päivän. Lisäksi se on muotoonommeltu miesten vartaloa ajatellen, joten se istuu täydellisesti ja korostaa parhaita puoliasi.

Ota ympäristötietoinen askel ja tee vaikutus tyylikkyydelläsi Cottoverin ekologisella miesten pikeepaidalla omalla painatuksellasi. Tilaa omasi jo tänään ja näytä maailmalle, että voit olla sekä muodikas että ympäristötietoinen samanaikaisesti

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa