Cottover ekologinen T-paita painettu

Tuotekoodi 141008

15,90  (alv 0%) kpl / 50 kpl erä 1-väri painatuksella

Cottover ekologinen T-paita painatuksella

 

Cottover ekologinen T-paita. Pyöreä kaula-aukkoinen T-paita miesten mallina. Pääntiellä siisti ribbineulos. Mitoitus toimii hyvin myös unisex-paitana. Valmistettu hienolaatuisesta Reilun kaupan luomupuuvillasta.
Cottover-malliston vaatteet valmistetaan alusta loppuun kestävää kehitystä ajatellen. Cottover-mallisto on Joutsen-, GOTS- ja Öko-Tex -merkitty.
Mallistossa käytetty puuvilla on 100% ekologista ja sillä on Reilun kaupan sertifiointi. Sertifioitu tuote täyttää kyseisen sertifiointiorganisaation kriteerit ja on käynyt läpi riippumattoman tarkastuksen.
Cottover-malliston ympäristömerkit kattavat yhdessä koko tuotantoketjun sekä tuotteet, ja osoittavat niiden täyttävän tietyt laatua, terveyttä, ympäristöä ja työoloja koskevat vaatimukset.

Koot S – 4XL

Hinta sisältää 1-väri painatuksen.

Pyydä tarjous haluamallesi logolle . Teemme vedoksen veloituksetta. Toimitusaika n.2 viikkoa.

Oletko valmis pukeutumaan tyylikkäästi samalla kun teet ympäristöystävällisiä valintoja? Esittelemme ylpeänä Cottoverin ekologisen T-paidan – täydellisen vaatekappaleen, joka yhdistää muodin ja kestävän kehityksen.

Cottoverin T-paita on valmistettu 100% luomupuuvillasta, joka on viljelty ilman haitallisia kemikaaleja ja keinotekoisia lannoitteita. Tämä tekee paidasta paitsi erittäin pehmeän ja mukavan päällä, myös eettisen valinnan planeettamme hyvinvoinnin kannalta.

Saatavana useissa eri väreissä ja koossa, se sopii täydellisesti niin rentoon vapaa-aikaan kuin tyylikkääseen asukokonaisuuteenkin. Olipa kyseessä kävely kaupungilla ystävien kanssa tai aktiivinen päivä ulkoillessa, tämä paita pitää sinut mukavasti ja tyylikkäästi puettuna.

Cottoverin sitoutuminen ekologisuuteen näkyy myös tuotannon prosesseissa. Pyrimme minimoimaan ympäristövaikutukset ja varmistamaan, että tuotteemme valmistetaan vastuullisilla tavoilla. Valitsemalla Cottoverin ekologisen T-paidan teet osasi suojelemalla ympäristöä ja edistämällä kestävää kehitystä.

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa