Cottover huppari

Tuotekoodi 141002

59,00  (alv 0%) kpl / 25 kpl erä 1-väri painatuksella

Cottover huppari

 

Hupullinen miesten collegehuppari, jossa harjattu pehmeä sisäpuoli. Hupussa kaksinkertainen kangas. Etutasku sekä 2×2-ribbineulos hihansuissa sekä paidan helmassa.

Cottover-malliston vaatteet valmistetaan alusta loppuun kestävää kehitystä ajatellen. Cottover-mallisto on Joutsen-, GOTS- ja Öko-Tex -merkitty.
Mallistossa käytetty puuvilla on 100% ekologista ja sillä on Reilun kaupan sertifiointi. Sertifioitu tuote täyttää kyseisen sertifiointiorganisaation kriteerit ja on käynyt läpi riippumattoman tarkastuksen.
Cottover-malliston ympäristömerkit kattavat yhdessä koko tuotantoketjun sekä tuotteet, ja osoittavat niiden täyttävän tietyt laatua, terveyttä, ympäristöä ja työoloja koskevat vaatimukset.

Koot S – 4XL

Hinta sisältää 1-väri painatuksen.

Pyydä tarjous haluamallesi logolle . Teemme vedoksen veloituksetta. Toimitusaika n.2 viikkoa.

Tarvitsetko yrityksellesi laadukkaita ja tyylikkäitä vaatteita, jotka edistävät brändiäsi ja tekevät vaikutuksen niin työntekijöihin kuin asiakkaisiinkin? Etsitkö käytännöllistä ja mukavaa vaatekappaletta, joka sopii niin työpaikan päivittäiseen käyttöön kuin yritystapahtumiin ja messuille?

Cottover-huppari omalla painatuksella on täydellinen valinta! Nämä hupparit ovat huippulaatuisia ja valmistettu kestävistä materiaaleista, joten ne pysyvät hyvässä kunnossa kovassakin käytössä. Valittavana on eri värejä ja kokoja, joten löydät varmasti sopivan vaihtoehdon yrityksesi tarpeisiin.

Yrityslogo tai slogan painetaan huppariin ammattitaidolla, mikä varmistaa sen selkeän ja tyylikkään ilmeen. Cottover-huppari omalla painatuksella ei vain luo yhtenäistä yritysilmettä, vaan se myös toimii tehokkaana markkinointityökaluna, kun työntekijät ja asiakkaat käyttävät sitä ylpeänä ympäriinsä.

Nämä hupparit eivät ainoastaan tarjoa mukavuutta ja tyylikkyyttä, vaan ne myös edustavat yrityksesi arvoja ja ammattimaisuutta. Kukapa ei haluaisi pukeutua laadukkaaseen ja brändiä vahvistavaan vaatteeseen?

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa

    Otsikko

    Go to Top