Cottover naisten Vetoketjuhuppari

Tuotekoodi 141009

65,00  (alv 0%) kpl / 25 kpl erä 1-väri painatuksella

Cottover naisten Vetoketjuhuppari

 

Cottover naisten Vetoketjuhuppari. Naisten vetoketjuhuppari, jossa harjattu pehmeä sisäpuoli ja vahva vetoketju vankalla vetimellä. Kaksi etutaskua ja 2×2-ribbineulos hihansuissa sekä paidan helmassa.

Cottover-malliston vaatteet valmistetaan alusta loppuun kestävää kehitystä ajatellen. Cottover-mallisto on Joutsen-, GOTS- ja Öko-Tex -merkitty.
Mallistossa käytetty puuvilla on 100% ekologista ja sillä on Reilun kaupan sertifiointi. Sertifioitu tuote täyttää kyseisen sertifiointiorganisaation kriteerit ja on käynyt läpi riippumattoman tarkastuksen.
Cottover-malliston ympäristömerkit kattavat yhdessä koko tuotantoketjun sekä tuotteet, ja osoittavat niiden täyttävän tietyt laatua, terveyttä, ympäristöä ja työoloja koskevat vaatimukset.

Koot xS – xXL

Hinta sisältää 1-väri painatuksen.

Pyydä tarjous haluamallesi logolle . Teemme vedoksen veloituksetta. Toimitusaika n.2 viikkoa.

Cottover tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden nostaa brändisi esiin uudella tasolla Cottover naisten Vetoketjuhupparin avulla. Tämä huippulaadukas huppari on suunniteltu viestimään brändisi arvot ja tarinan hienostuneesti ja yhtenäisesti. Olipa kyseessä yritys, organisaatio tai tapahtuma, tämä tyylikäs vaatekappale auttaa erottumaan joukosta ja vahvistamaan ammattimaisen ja houkuttelevan ilmeen.

Cottoverin huppari edustaa huippuluokan laatua ja muotoilua. Sen huomaamaton, mutta elegantti ilme antaa brändisi logolle tilaa loistaa, ja huolellisesti valitut yksityiskohdat tekevät vaikutuksen.

Omalla brändilläsi varustettu huppari on tehokas tapa vahvistaa brändi-identiteettiä ja herättää mielenkiintoa niin asiakkaiden kuin työntekijöiden keskuudessa. Yhtenäinen pukeutuminen luo ammattimaisen vaikutelman ja viestii sitoutumisesta brändiin.

Huppari ei ole pelkästään silmää miellyttävä, vaan myös mukava päällä. Laadukkaat materiaalit takaavat pehmeyden ja miellyttävän käyttökokemuksen, kun taas vetoketjullinen design mahdollistaa helpon pukeutumisen ja riisumisen.

Tämä huppari soveltuu erinomaisesti erilaisiin tilaisuuksiin, kuten yritystapahtumiin, tiimin jäsenten pukeutumiseen, urheilutapahtumiin tai lahjaksi yhteistyökumppaneille. Se toimii myös käyttövaatteena työntekijöille, jotka haluavat edustaa brändiä ylpeästi ja tyylikkäästi.

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa