Cottover Vetoketjuhuppari

Tuotekoodi 141010

65,00  (alv 0%) kpl / 25 kpl erä 1-väri painatuksella

Cottover Vetoketjuhuppari

Miesten vetoketjuhuppari, jossa harjattu pehmeä sisäpuoli ja vahva vetoketju vankalla vetimellä. Kaksi etutaskua ja 2×2-ribbineulos hihansuissa sekä paidan helmassa.

Cottover-malliston vaatteet valmistetaan alusta loppuun kestävää kehitystä ajatellen. Cottover-mallisto on Joutsen-, GOTS- ja Öko-Tex -merkitty.
Mallistossa käytetty puuvilla on 100% ekologista ja sillä on Reilun kaupan sertifiointi. Sertifioitu tuote täyttää kyseisen sertifiointiorganisaation kriteerit ja on käynyt läpi riippumattoman tarkastuksen.
Cottover-malliston ympäristömerkit kattavat yhdessä koko tuotantoketjun sekä tuotteet, ja osoittavat niiden täyttävän tietyt laatua, terveyttä, ympäristöä ja työoloja koskevat vaatimukset.

Koot S – 4XL

Hinta sisältää 1-väri painatuksen.

Pyydä tarjous haluamallesi logolle . Teemme vedoksen veloituksetta. Toimitusaika n.2 viikkoa.

Oletko valmis nostamaan yrityksesi tyylikkyyden uudelle tasolle? Esittelemme ylpeinä Cottover Vetoketjuhupparin, joka yhdistää mukavuuden ja ammattimaisen ilmeen. Tämä korkealaatuinen huppari on valmistettu kestävästä puuvillasta ja polyesteristä, tarjoten miellyttävän tunnun ja pitkäikäisen käyttökokemuksen.

Haluamme tehdä tästä hupparista juuri sinun yrityksesi näköisen. Voit nyt personoida sen omalla painatuksellasi, olipa kyseessä yrityksen logo, iskulause tai räätälöity suunnitelma. Ammattitaitoinen painatustiimimme huolehtii siitä, että huppari heijastaa brändisi arvoja ja viestiä täydellisesti.

Cottover Vetoketjuhuppari painatuksella on täydellinen valinta yrityslahjaksi, tiimiasusteeksi tai osaksi yrityksen henkilöstön yhtenäistä ilmettä. Se herättää varmasti huomiota ja luo ammattimaisen vaikutelman asiakkaisiin, yhteistyökumppaneihin ja työntekijöihin.

Liity tyylikkäiden yritysten joukkoon ja tilaa oma Cottover Vetoketjuhuppari painatuksella jo tänään! Käy verkkosivuillamme ja aloita luomaan ainutlaatuista brändi-ilmettäsi.

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa