Craft ADV Unify huppari naisten

Tuotekoodi 1909133

85,00  (alv 0%) kpl / 10 kpl

Craft ADV Unify huppari naisten

Craft ADV Unify huppari naisten. Mukava huppari, joka on valmistettu pehmeästä ja joustavasta kierrätetystä polyesteristä. Kaksi vetoketjullista sivutaskua. Ergonominen, joustava istuvuus. 100% kierrätetty polyesteri. Meleeratut värit: 60% kierrätetty polyesteri, 40% polyesteri.
Koot XS – XXL

Pyydä tarjous haluamallesi logolle . Teemme vedoksen veloituksetta. Toimitusaika n.2 viikkoa.

Tutustu upeaan ja tyylikkääseen Craft ADV Unify huppariin naisille, joka tarjoaa sinulle upean ilmeen, erinomaisen mukavuuden ja lisäksi mahdollisuuden omaan painatukseen!

Craft ADV Unify huppari tarjoaa sinulle nyt mahdollisuuden luoda uniikin ja henkilökohtaisen ilmeen painattamalla omaa designiasi tai tekstejäsi huppariin. Voit lisätä esimerkiksi nimesi, lempisloganisi tai vaikkapa urheiluseurasi logon. Tämä tekee hupparista vieläkin erityisemmän ja ainutlaatuisemman.

Huppari on suunniteltu kestämään ja tarjoamaan optimaalista mukavuutta päivittäisessä käytössäsi. Laadukkaat materiaalit takaavat kestävyyden ja pitkäikäisyyden, joten painatuksesi pysyy kirkkaana ja siistinä pitkään. Voit olla ylpeä ja näyttää persoonallisuutesi valitsemalla oman painatuksen Craft ADV Unify huppariisi.

Craft ADV Unify huppari on monipuolinen vaate, joka sopii erilaisiin tilanteisiin ja tyyleihin. Voit käyttää sitä rennosti vapaa-ajalla, työ arkeen tai yhdistää sen urheiluvaatteisiin treeneissäsi.

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa