Craft CORE Explore Isolate naisten takki

Tuotekoodi 1910391

109,00  (alv 0%) kpl /10 kpl 1-väripainettuna

Craft CORE Explore Isolate naisten takki. Lämmin Craft Core sarjan takki omalla logolla
Craft CORE Explore Isolate naisten takki. Pidä brändisi lämpimänä viileinä päivänä Core Explore Isolate Jacket:in avulla. Tässä lämpimässä takissa on kierrätetystä polyesterista valmistettu toppaus. Erinomainen valinta jokapäiväiseen käyttöön.
Toppaus valmistettu kierrätetystä polyesterista, Eristävä toppaus, Kaksi vetoketjullista sivutaskua, Craft logo rinnassa ja six dots -logo selässä. Normaali istuvuus.
Materiaali : 100% polyamidi. Toppaus: 100% Kierrätetty polyesteri. Voimme toteuttaa merkkauksen painettuna , digikuvana tai brodeerauksella.
Koot: S-XXL 
Pyydä tarjous haluamallesi logolle . Teemme vedoksen veloituksetta. Toimitusaika n.2 viikkoa.

Etsitkö yrityksellesi sopivaa naisten takkia, joka on sekä tyylikäs että käytännöllinen? Esittelemme ylpeänä Craft CORE Explore Isolate naisten takin, joka täyttää kaikki tarpeesi yrityskäytössä. Olipa kyseessä tiimityö ulkona, asiakastapaaminen tai vaikkapa yritystapahtuma, tämä takki tarjoaa erinomaista suojaa ja mukavuutta kaikissa tilanteissa.

Craft CORE Explore Isolate naisten takki on suunniteltu erityisesti vaativiin olosuhteisiin, joten voit olla varma, että se kestää aikaa ja antaa ammattimaisen vaikutelman. Takin materiaalit ovat laadukkaita ja kestäviä, joten voit luottaa siihen, että se säilyttää ulkonäkönsä ja toimivuutensa pitkään. Lisäksi takki on muotoiltu naisten vartaloa korostavaksi, joten se istuu hyvin ja tekee sinusta näyttävän samalla kun pysyt lämpimänä ja kuivana.

Yksi Craft CORE Explore Isolate takin parhaista ominaisuuksista on sen monipuolisuus. Voit käyttää sitä ympäri vuoden eri sääolosuhteissa. Takkia voi myös helposti muunnella eri tilanteisiin sopivaksi, sillä sen tyylikäs ulkonäkö sopii niin virallisiin kuin rennompiinkin tilanteisiin. Se on loistava valinta yrityksesi henkilöstölle, joka tarvitsee monikäyttöisen takin työtehtäviinsä.

Tehosta yrityksesi brändiä tilaamalla Craft CORE Explore Isolate naisten takki painatuksella. Voitte lisätä takin rintaosaan yrityksenne logon tai haluamanne viestin, mikä tekee siitä yhtenäisen osan yritysilmettänne. Tämä henkilökohtainen ja ammattimainen kosketus auttaa teitä erottumaan kilpailijoista ja vahvistamaan yrityksenne identiteettiä.

Takissa on myös runsaasti käytännöllisiä ominaisuuksia, kuten tilavat taskut, joissa voit säilyttää tärkeitä työvälineitä ja muita tarpeellisia esineitä aina helposti saatavilla. Craft CORE Explore Isolate takki on suunniteltu helpottamaan arkeasi ja varustamaan sinut kaikkeen mitä työpäiväsi tuo tullessaan.

Tee vaikutus niin työntekijöihin kuin asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin tilaamalla Craft CORE Explore Isolate naisten takki painatuksella yrityksesi tarpeisiin. Se on myös loistava liikelahja, joka jättää pitkäaikaisen vaikutuksen ja muistuttaa saajaa arvostuksestanne.

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa