Cutter Buck Advantage Premium Pikee omalla logolla

Tuotekoodi 354420

55,00  (alv 0%) kpl / 50 kpl erä 1-väri painatuksella

Cutter Buck Advantage Premium Pikee omalla logolla.

Cutter Buck Advantage Premium Pikee omalla logolla. Advantage Premium -pikeepaita on valmistettu pehmeästä ja joustavasta CB DryTec +35UPF -materiaalista, joka siirtää kosteutta iholta. Ainutlaatuinen sekoitemateriaali tekee pikeepaidasta monikäyttöisen ja aktiiviseen elämään sopivan – todellisen vaatekaapin klassikon. Tässä päivitetyssä mallissa on samaa materiaalia oleva kaulus ja sisäpuolella kontrastiväristä kudottua materiaalia pienenä tyylikkäänä yksityiskohtana. Nappilistassa metallinapit ja alhaalla helman etuosassa pieni metallinen CB-logo. Saatavilla myös naisten malli.

Koot XS – 4XL

Hinta sisältää 1-väri painatuksen.

Pyydä tarjous haluamallesi logolle . Teemme vedoksen veloituksetta. Toimitusaika n.2 viikkoa.

Kohota tyylikkyytesi uudelle tasolle ja anna yrityksesi loistaa omalla logollasi! Cutter Buck Advantage Premium Pikee on täydellinen valinta, kun haluat yhdistää laadukkaan muodin ja ammattimaisuuden. Tämä Pikee on suunniteltu erityisesti niille, jotka arvostavat sekä tyylikkyyttä että toiminnallisuutta.

Laadukkaista materiaaleista valmistettu Pikee takaa kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Sen hengittävä kangas tarjoaa optimaalisen mukavuuden pitkilläkin työpäivillä tai aktiivisissa tilanteissa. Cutter Buckin tunnettu laatu ja huippuluokan suunnittelu näkyvät jokaisessa yksityiskohdassa.

Nyt voit myös personoida Pikeen omalla logollasi! Tämä tekee siitä täydellisen vaihtoehdon yrityksesi työvaatteisiin tai lahjaksi tärkeille asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Logolla varustettu Pikee viestii ammattitaidostasi ja antaa yrityksellesi erottuvuutta.

Anna Cutter Buck Advantage Premium Pikeen heijastaa yrityksesi tyyliä ja huippulaatua. Valitse laadukas vaate, joka tekee vaikutuksen ja pitää käyttäjänsä tyytyväisenä. Tyylikkyys ja toiminnallisuus kohtaavat tässä Pikeessä, ja omalla logollasi varustettuna se viestii vahvaa brändiäsi. Tee vaikutus asiakkaisiisi ja henkilökuntaasi – valitse Cutter Buck.

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa