Cutter Buck Oak Harbor Naisten Takki

Tuotekoodi 351453

115,00  (alv 0%) kpl /10 kpl 1-väripainettuna

Cutter Buck Oak Harbor Naisten Takki. Cutter & Buck takki omalla painatuksella
Cutter Buck Oak Harbor Naisten Takki . Oak Harbor –takissa yhdistyy hupparin tyylikäs ulkonäkö ja takin suojaus. Joustava kangas sivuilla ja hihoissa mahdollistaa hyvän liikkuvuuden. Uusiutuvista DuPont™/Sorona® -kuiduista valmistetun Sustans®-eristeen ansioista takki on myös lämmin. Naisten mallissa on huppu ja miesten takissa kaulus.
Materiaali : 100% polyesteriä, Sustans® DupontTM, Sorona® toppaus. Voimme totetuttaa merkkauksen painettuna , digikuvana tai brodeerauksella.

Koot: XS-XXL

Pyydä tarjous haluamallesi logolle . Teemme vedoksen veloituksetta. Toimitusaika n.2 viikkoa.

Etsitkö yrityksellesi sopivaa, tyylikästä ja kestävää takkia, joka erottuu joukosta? Cutter Buck Oak Harbor Naisten Takki painatuksella on täydellinen vaihtoehto, joka yhdistää tyylikkään ulkonäön ja korkean laadun. Tämä takki on erityisesti suunniteltu naisille, joten se istuu täydellisesti ja tarjoaa mukavuutta pitkänkin päivän aikana.

Cutter Buck on tunnettu brändi, joka on erikoistunut laadukkaisiin vaatteisiin, ja Oak Harbor Naisten Takki ei ole poikkeus. Se on valmistettu laadukkaista ja kestävistä materiaaleista, jotka takaavat sen pitkäikäisyyden ja luotettavuuden. Tämä tarkoittaa sitä, että yrityksesi henkilöstö voi käyttää tätä takkia päivittäin, ja se kestää hyvin niin toimistossa kuin ulkona liikkuessa.

Yksi tämän takin hienoista ominaisuuksista on mahdollisuus lisätä siihen yrityksesi logo tai brändiviesti painatuksella. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden lisätä näkyvyyttä ja tunnistettavuutta yrityksellesi. Kun työntekijät käyttävät tätä tyylikästä takkia, yrityksesi logo kulkee heidän mukanaan ja toimii samalla liikkuvana mainoksena, joka näkyy potentiaalisille asiakkaille ja yhteistyökumppaneille.

Oak Harbor Naisten Takki painatuksella on myös loistava vaihtoehto yrityksen liikelahjaksi asiakkaille tai kumppaneille. Anna heille arvostettu ja hyödyllinen lahja, joka samalla vahvistaa brändisi tunnettuutta ja positiivista mielikuvaa. Laadukas takki, jossa on yrityksesi logo, osoittaa huolenpitoa yksityiskohdista ja antaa vaikutelman ammattimaisuudesta.

Tämä takki sopii moniin eri tilanteisiin, olipa kyseessä sitten päivittäinen toimistotyö, asiakastapaaminen tai yrityksen ulkoilmatapahtuma. Sen tyylikäs ja ajaton design tekee siitä monipuolisen vaatteen, joka ei mene koskaan pois muodista.

Tilaa nyt Cutter Buck Oak Harbor Naisten Takki painatuksella yrityksesi tarpeisiin. Valitse väri, joka sopii brändisi väreihin, ja lisää siihen yrityksesi logo tai viesti. Näin luot ammattimaisen vaikutelman ja vahvistat brändisi läsnäoloa. Työntekijät ja asiakkaat arvostavat varmasti tätä tyylikästä ja laadukasta takkia, joka tarjoaa suojaa ja mukavuutta kaikissa olosuhteissa.

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa