Cutter Buck Oakville v-aukkoinen miesten neulepaita

Tuotekoodi 355418

55,00  (alv 0%) kpl / 20 kpl

Cutter Buck Oakville v-aukkoinen laadukas neulepaita omalla logolla

Cutter Buck Oakville v-aukkoinen miesten neulepusero sopii yhteen monen tyylisten vaatteiden kanssa. Neule on pehmeä ja kevyt ja sopii erityisen hyvin paidan päällä käytettäväksi. Sekoite materiaalin puuvilla tekee neuleesta pehmeän ja nailon tuo sille kestävyyttä. Oakville on saatavana pyöreällä ja V-kaula-aukolla. Materiaali:80 % puuvillaa / 20 % nailonia, 200 gsm. Oeko-Tex. Suositeltu merkkaustapa brodeeraus.

Koot XS – XXL

Saatavilla myös naisten malli

Pyydä tarjous haluamallesi logolle . Teemme vedoksen veloituksetta. Toimitusaika n.2 viikkoa.

Etsitkö korkealuokkaista neulepaitaa, joka edustaa yritystäsi tyylikkäästi ja ammattimaisesti? Cutter Buck Oakville -neulepaita on suunniteltu juuri sinulle. Tämä upea neulepaita tarjoaa laadukasta mukavuutta ja istuvuutta, joten voit keskittyä työhösi huoletta.

V-aukkoinen design luo asiallisen vaikutelman, ja brodeeraus mahdollistaa neulepaidan personoinnin yrityksesi logolla tai nimellä. Tällä tavoin voit lisätä brändin tunnistettavuutta ja vahvistaa yrityksesi ammattimaisen kuvan.

Cutter Buck Oakville -neulepaita on valmistettu kestävästä materiaalista, joten voit luottaa sen pitkäikäisyyteen ja tyylikkään ulkonäön säilymiseen pesu toisensa jälkeen. Se on täydellinen valinta toimistolle, asiakastapaamisiin, messuille ja muihin tilaisuuksiin, joissa haluat näyttää parhaalta.

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa