Cutter Buck Wenatchee Takki merkattuna

Tuotekoodi 351460

179,00  (alv 0%) kpl /10 kpl 1-väripainettuna

Cutter Buck Wenatchee takki omalla painatuksella.
Cutter Buck Wenatchee Takki. Wenatchee-takki antaa sinulle erinomaisen suojan kylminä talvipäivinä. Tämä takki on ihanteellinen kaikenlaiseen ulkoiluun ja pitää sinut lämpimänä myös matkalla töihin. Jopa 50% kankaasta on valmistettu kierrätetystä polyesterista. Takki on erittäin lämmin mutta silti kevyt synteettisistä ja uusiutuvista kasviperäisistä raaka-aineista valmistetun Sustans DuPont ™ Sorona ®-eristeen ansiosta. Takissa on säädettävä ja irrotettava huppu sekä kaksisuuntainen vetoketju.
Materiaali : Päällyskangas: 50% kierrätetty polyesteri, 50% polyesteri Täyte: 100% polyesteri Vuori: 100% polyesteri . Voimme totetuttaa merkkauksen painettuna , digikuvana tai brodeerauksella.
Koot: S-XXXL 

Pyydä tarjous haluamallesi logolle . Teemme vedoksen veloituksetta. Toimitusaika n.2 viikkoa.

Etsitkö laadukasta naisten takkia, joka sopii täydellisesti yrityskäyttöön? Cutter Buck Wenatchee Takki on vastaus tarpeisiisi! Olemme erikoistuneet tarjoamaan räätälöityjä yritystakkeja, jotka tuovat ammattimaisuutta ja tyylikkyyttä yrityksesi ilmeeseen.

Cutter Buck Wenatchee Takki on valmistettu korkealuokkaisista materiaaleista, jotka takaavat takin pitkän käyttöiän. Sen kestävä suunnittelu ja huippulaatuinen viimeistely tekevät siitä erinomaisen valinnan työntekijöiden pukeutumiseen ja edustustehtäviin. Yrityksesi logolla tai viestillä personoitu painatus tekee takista entistäkin hienostuneemman ja tukee brändinne näkyvyyttä.

Mukavuus ei ole kompromissi tyylikkyyden suhteen. Cutter Buck Wenatchee takki yhdistää käyttömukavuuden ja modernin muotoilun, joten työntekijäsi voivat tuntea olonsa mukavaksi ja näyttää samalla ammattimaisilta.

Tämä takki on myös loistava vaihtoehto yrityslahjaksi tai asiakaslahjaksi. Jos haluat vaikuttaa ja muistuttaa asiakkaitasi tai yhteistyökumppaneitasi brändistäsi, Cutter Buck Wenatchee Takki  on tehokas tapa tehdä se. Tyylikäs lahja, joka on käytännöllinen ja huippulaatuisesta materiaalista valmistettu, kertoo arvostuksestasi ja huolenpidostasi vastaanottajia kohtaan.

Ota seuraava askel kohti ammattimaisempaa yritysilmettä ja vahvempaa brändiä. Tilaa Cutter Buck Wenatchee Takki  nyt, ja anna yrityksesi erottua edukseen! Meiltä saat henkilökohtaista palvelua ja varmistamme, että saat juuri sellaiset takit kuin haluat.

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa