GEYSER TOPPATAKKI 21030

Tuotekoodi 21030

129,00  (alv 0%) kpl /10 kpl 1-väripainettuna

GEYSER TOPPATAKKI omalla logolla
Älykäs urheilullinen talvitakki päivittäiseen käyttöön. Tyylikäs hitsattu saumakuvio, pehmeä vanu takaavat parhaan käyttömukavuuden.
Elastiset hihansuut ja helma. Säädettävä huppu.
Miesten ja naisten malli. Tyköistuva.
Väreinä musta, navy ja vihreä.
Miehet: S-3XL | Naiset: S-3XL

Pyydä tarjous haluamallesi logolle . Teemme vedoksen veloituksetta. Toimitusaika n.2 viikkoa.

Etsitkö yrityksellesi laadukasta ja monipuolista vaatetta, joka edustaa brändiänne parhaalla mahdollisella tavalla? Esittelemme ylpeänä GEYSER toppatakin, joka on suunniteltu tarjoamaan huippuluokkaista suojaa ja tyylikästä ulkonäköä äärimmäisissäkin olosuhteissa.

GEYSER toppatakin kestävät ja laadukkaat materiaalit takaavat sen pitkän käyttöiän ja erinomaisen suorituskyvyn vuodesta toiseen. Sen lämpöeristys on vertaansa vailla, pitäen käyttäjänsä miellyttävän lämpimänä kylmälläkin säällä. Ei enää palelua työmatkoilla tai asiakastapaamisissa – GEYSER toppatakki pitää huolen mukavuudesta.

Kestävyytensä ansiosta se kestää aktiivista työskentelyä ja vaativia olosuhteita, joten voit luottaa siihen, että se pysyy käyttökunnossa kaikissa tilanteissa.

Tarjoamme mahdollisuuden räätälöidä GEYSER toppatakki yrityksesi tarpeisiin. Painata siihen yrityksesi logo, nimi tai viesti, ja saat henkilökohtaisen kosketuksen lahjaanne tai edustusvaatteeseen. Tämä tekee siitä loistavan liikelahjan, joka luo positiivista vaikutelmaa asiakkaisiin ja työntekijöihin.

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa