HELLY HANSEN CHELSEA EVOLUTION VETOKETJUHUPPARI

Tuotekoodi HH79197

92,00  (alv 0%) kpl / 25 kpl erä 1-väri painatuksella

Helly Hansen huppari painatuksella

Trendikäs ja mukava – Helly Hansen Chelsea Evolution ‑huppari on molempia. Erottuva leikkaus, näyttävät YKK-vetoketjut ja värikäs verkkokankaalla vuorattu huppu. Uuden aikakauden työvaatteet on kuin tehty rajojen rikkomiseen.

• 80 % puuvillaa, 20 % polyesteriä – 320 g/m²
• Kiinteässä hupussa kiristysnauha ja 3D-verkkokangas: 100 % polyesteriä – 250 g/m²
• YKK®-vetoketjut
• Vetoketjulliset sivutaskut
• Helmassa säätönyöri
• HH-logomerkki vasemmassa hihassa
• Oranssit tehosteet.

Helly Hansen

Vuonna 1877 norjalainen kapteeni Helly Juell Hansen ryhtyi valmistamaan vaimonsa kanssa öljykangastakkeja, sydvestejä sekä suojapeitteitä täysin uudella tavalla. He saivat tekstiileistä vedenpitäviä kastamalla ne pellavaöljyyn. Heti seuraavana vuonna yritys huomioitiin Pariisin maailmannäyttelyssä ja yritys aloitti vientitoiminnan.

Helly Hansenin pitkä historia tekee yrityksestä todella ainutlaatuisen alallaan. Helly Hansen kehitti ensimmäiset taipuisat ja vedenkestävät kankaat jo yli 130 vuotta sitten, loi ensimmäisen fleece kankaan vuonna 1961 ja esitteli ensimmäiset tekniset alusasut 1970-luvulla.

Helly Hansen on alusta asti ollut edelläkävijä sekä työ- että vapaa-aikaan tarkoitettujen teknisten vaatteiden valmistajana. He tekevät yhteistyötä eri alojen huippuammattilaisten kanssa luodakseen entistä parempia materiaaleja ääriolosuhteisiin.

Jatkuva halu kehittyä ja kehittää yhä laadukkaampia materiaaleja, on nostanut Helly Hansenin yhdeksi alansa kirkkaimmista tähdistä.

Helly Hansen on norjalainen ulkoiluvaatteita valmistava yritys. Helly Hansenin perusti Helly Juell Hansen vuonna 1877. Jo seuraavana vuonna yritys sai Pariisin maailmannäyttelyssä diplomin erinomaisesta laadustaan ja vientitoiminta aloitettiin.

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa