ID ekologinen t-paita omalla logolla

Tuotekoodi 0372

14,00  (alv 0%) kpl / 50 kpl erä 1-väri painatuksella

ID ekologinen t-paita omalla logolla

ID ekologinen t-paita.EU-ympäristömerkki sertifioitu t-paita.Rento muotoilu. T-paita on valmistettu vastuullisesti tuotetusta orgaanisesta puuvillasta ja kierrätetystä polyesteristä.
Kestää pesua 60 astetta.
materiaali:60% Puuvilla  40% Polyesteri
Koot:XS-6XL
Värit:Valkoinen ,navy,musta,harmaa,vaalean sininen

Pyydä tarjous haluamallesi logolle . Teemme vedoksen veloituksetta. Toimitusaika n.2 viikkoa.

Kestävyyttä ja tyyliä yhdessä paketissa! Esittele brändiäsi ekologisella t-paidalla, jossa oma logo komeilee rinnassa. ID Ekologinen t-paita on valmistettu laadukkaasta ja ympäristöystävällisestä materiaalista, joka huokuu vastuullisuutta.

Tämä t-paita ei ole pelkkä vaatekappale, se on ilmentymä arvoistasi. Sen ekologinen valmistusprosessi minimoi ympäristövaikutukset ja tukee kestävää kehitystä. Voit ylpeänä kantaa omaa logoa rinnallasi tietäen, että olet osa muutosta kohti ekologisempaa maailmaa.

ID Ekologinen t-paita on suunniteltu mukavuutta ja tyylikkyyttä silmällä pitäen. Sen istuvuus on huippuluokkaa, ja se tarjoaa pehmeän tunteen iholla. Paita on saatavana monissa eri väreissä, joten voit valita juuri sinulle sopivan sävyn.

Tee vaikutus asiakkaisiisi ja työntekijöihisi tarjoamalla heille ID Ekologinen t-paita omalla logollasi. Tämä on myös erinomainen tapa osoittaa sitoutumistasi ympäristövastuullisuuteen ja houkutella vastuullisia kuluttajia brändisi pariin.

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa