ID KEVYTTOPPATAKKI 0886 painatuksella

Tuotekoodi 0886

87,00  (alv 0%) kpl /10 kpl 1-väripainettuna

ID KEVYTTOPPATAKKI omalla logolla

ID KEVYTTOPPATAKKI 0886 .Uusi tyylikäs muotoilu. Hitsatut saumat. Nykyaikainen matala pystykaulus. Vanu kierrätyspolyesteriä.
Värit musta, navy ja vihreä.
Miehet: S-3XL | Naiset: S-3XL
Pyydä tarjous haluamallesi logolle . Teemme vedoksen veloituksetta. Toimitusaika n.2 viikkoa.

Esittele yrityksesi tyylikkäästi ja ammattimaisesti – nyt sinulla on tilaisuus tarjota työntekijöillesi ja asiakkaillesi ensiluokkaista mukavuutta ja tyylikkyyttä tyylikkäällä kevyttoppatakilla, jossa on painatuksella varustettu yrityksesi logo!

Meidän huippulaatuiset kevyttoppatakit ovat valmistettu erittäin kestävästä ja laadukkaasta materiaalista, joka tarjoaa erinomaisen suojan kylmää vastaan samalla kun pitää käyttäjänsä tyylikkäänä kaikissa tilanteissa. Olipa kyseessä tiimisi ulkotapahtuma, edustuskäynti tai vaikkapa asiakaslahja, nämä toppatakit ovat täydellinen valinta. Painatuksella varustettu yrityksesi logo korostaa brändiäsi ja luo vahvan ammattimaisen ilmeen kaikissa tilaisuuksissa.

Kevyttoppatakkimme ovat suunniteltu antamaan käyttäjälle optimaalinen liikkuvuus ja mukavuus, joten ne sopivat erinomaisesti kaikkiin työolosuhteisiin. Lisäksi ne ovat helppoja huoltaa ja pitää puhtaina, joten ne ovat käytännöllinen valinta pitkäaikaiseen käyttöön.

Anna yrityksesi erottua kilpailijoista tarjoamalla henkilökunnallesi ja asiakkaillesi parasta mahdollista. Tee vaikutus ensiluokkaisella yrityskevyttoppatakilla, jossa on painatuksella varustettu logo. Tilaa omat toppatakkisi nyt ja osoita, että sinun yrityksesi on aina askeleen edellä!

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa