ID KEVYTTOPPATAKKI 0896

Tuotekoodi 0896

85,00  (alv 0%) kpl /10 kpl 1-väripainettuna

ID KEVYTTOPPATAKKI 0896 omalla logolla

Uudentyyppinen joustava talvitakki, kapella vaakasaumoilla.Mukava, sporttinen ja tyylikäs ilme.Vetoketjulliset sivutaskut.
Miesten ja naisten mallit.

Väreinä musta, navy ja vihreä.
Miehet: S-3XL | Naiset: S-3XL

Pyydä tarjous haluamallesi logolle . Teemme vedoksen veloituksetta. Toimitusaika n.2 viikkoa.

Tutustu upeaan valikoimaamme laadukkaita kevyttoppatakkeja, jotka on suunniteltu erityisesti yrityskäyttöön. Tarjoamme ylivertaisen tyylin ja toimivuuden yhdistelmän, joka tekee vaikutuksen niin työntekijöihin kuin asiakkaisiinkin.

Tämä mallimme tarjoaa entistä parempaa suojaa vaihtelevissa sääolosuhteissa. Siinä yhdistyy keveytensä ansiosta vaivaton liikkuvuus ja lämpimänä pysyminen, olipa kyseessä sitten kiireinen työpäivä tai tärkeä asiakastapaaminen. Näin työntekijäsi voivat tuntea olonsa mukavaksi ja ammattimaiseksi, mikä heijastuu myös heidän suoritukseensa.

Yrityksen brändi on tärkeä osa tunnettuutta ja asiakkaiden luottamusta. Siksi tarjoamme räätälöintimahdollisuuden, jotta voit lisätä takkiin yrityksesi logon, iskulauseen tai vaikka mottoa mukailevan designin. Näin voit vahvistaa brändi-identiteettiäsi ja erottua kilpailijoista positiivisella tavalla.

Meidän kevyttoppatakkimme eivät ole vain vaatteita – ne ovat osa yrityksesi tarinaa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kertoa tarinaa tyylikkäästi ja huippulaadulla.

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa