ID PROWEAR CARE T-PAITA

Tuotekoodi 0300

15,00  (alv 0%) kpl / 50 kpl erä 1-väri painatuksella

ID PROWEAR T-PAITA omalla logolla. Kestää 60° teollisenpesun. Pyydä tarjous haluamallesi logolle. Teemme vedoksen veloituksetta.

ID PROWEAR CARE  T-PAITA 0300

Huippulaadukas T-paita kovaan käyttöön. EU:N Ecolabel sertioitu tuotanto.
13 väri vaihtoehtoa
Miehet: XS-6XL | Naiset: XS-6XL

Pyydä tarjous haluamallesi logolle . Teemme vedoksen veloituksetta. Toimitusaika n.2 viikkoa.

Etsitkö täydellistä t-paitaa, joka tarjoaa sekä huippulaadun että tyylikkään ilmeen? ID PROWEAR CARE -t-paita on vastaus toiveisiisi! Olit sitten työssä, vapaa-ajalla tai urheiluharrastusten parissa, tämä t-paita tarjoaa sinulle ennenkokematonta mukavuutta ja tyylikkyyttä.

Laadukkaat materiaalit ja viimeistelyt tekevät ID PROWEAR CARE -t-paidasta poikkeuksellisen kestävän ja kestävän. Sen ainutlaatuinen sekoitus puuvillaa ja polyesteriä takaa, että paita säilyttää muotonsa ja väriensä kirkkauden pitkään käytön jälkeen. Voit luottaa siihen, että tämä t-paita kestää vaativammankin elämäntyylisi haasteet.

ID PROWEAR CARE -t-paita ei ole vain kestävä, vaan myös erittäin mukava päällä. Sen pehmeä ja hengittävä kangas tarjoaa ihanteellisen tuntuman ihoa vasten. Voit nauttia päivän jokaisesta hetkestä ilman epämukavuutta tai hikoilua. Lisäksi t-paidan istuvuus on suunniteltu huolellisesti, jotta se sopii täydellisesti eri vartalomalleille.

Tyylikkyys ja monipuolisuus ovat myös ID PROWEAR CARE -t-paidan tunnusmerkkejä. Sen klassinen leikkaus ja tyylikäs muotoilu tekevät siitä helpon yhdistää eri asujen kanssa. Olipa sinulla sitten rennompi tai virallisempi tilaisuus, tämä t-paita sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen. Pukeudu siihen farkkujen, shortsien tai hameen kanssa ja näytä aina tyylikkäältä.

Turvallisuutesi on meille tärkeää. ID PROWEAR CARE -t-paita on suunniteltu helppohoitoiseksi ja kestämään toistuvia pesuja. Voit pestä sen kotona ilman huolta siitä, että se menettäisi muotonsa tai värinsä. Lisäksi t-paita on allergiatestattu ja kemikaalitestattu, joten voit käyttää sitä huoletta tuntematta epämukavuutta tai ihoärsytystä.

Haluaisitko tehdä ID PROWEAR CARE -t-paidasta vieläkin henkilökohtaisemman? Tarjoamme sinulle mahdollisuuden painattaa oman logosi t-paitaan! Voit tuoda esiin yrityksesi brändin tai ilmaista oman persoonallisuutesi ainutlaatuisella tavalla. Jätä kestävä jälki maailmaan tällä yksilöllisellä t-paidalla.

ID PROWEAR CARE –t-paita on luotu sinulle, joka arvostat korkealaatua, mukavuutta, tyylikkyyttä ja yksilöllisyyttä. Tilaa omasi jo tänään ja koe, miten tämä t-paita voi tehdä arjestasi entistä miellyttävämmän, tyylikkäämmän ja ainutlaatuisemman. Astu mukavuuden ja tyylikkyyden maailmaan ID PROWEAR CARE -t-paidan kanssa!

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa