ID PROWEAR LIGHT T-PAITA

Tuotekoodi 0310

12,90  (alv 0%) kpl / 50 kpl erä 1-väri painatuksella

ID PROWEAR LIGHT T-PAITA omalla logolla.Valitse tämä paita ja nauti sen yhdistelmästä käytännöllisyyttä, tyylikkyyttä ja mukavuutta jokaisessa tilanteessa.

ID PROWEAR LIGHT T-PAITA 0310

Pitkäikäinen ja laadukkain t-paitamme. Kestää vähintään 50 kpl teollista 60° pesua. Hyvät värit.

Minimitilaus 25 kpl.

Useitaeri värejä.
Miehet: XS-6XL | Naiset: XS-6XL

Pyydä tarjous haluamallesi logolle . Teemme vedoksen veloituksetta. Toimitusaika n.2 viikkoa.

ID PROWEAR LIGHT T-PAITA tarjoaa sinulle keveyttä, mukavuutta ja tyylikkyyttä yhdessä paketissa. Sen hengittävä materiaali pitää sinut raikkaana ja viileänä myös intensiivisemmissäkin aktiviteeteissa. Paita on suunniteltu tarjoamaan optimaalista liikkumavapautta, joten voit nauttia täydestä vapauden tunteesta liikkuessasi. Olitpa sitten treenaamassa, päiväretkellä, töissä tai rentoutumassa kotona, tämä paita on luotettava kumppanisi.

ID PROWEAR LIGHT T-PAITA tarjoaa myös mahdollisuuden omaan painatukseen. Voit lisätä paitaan oman logosi, sloganisi tai haluamasi kuvion, jolloin se muuttuu ainutlaatuiseksi ja henkilökohtaiseksi. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan yrityksille, joukkueille, tapahtumajärjestäjille tai yksilöille, jotka haluavat tuoda esille oman brändinsä tai persoonallisuutensa.

Sen lisäksi, että saat tyylikkään ja laadukkaan paidan, voit myös käyttää sitä markkinointityökaluna tai lahjana erityistilaisuuksissa. Painatetun ID PROWEAR LIGHT T-PAIDAN avulla voit luoda näyttävyyttä ja erottua joukosta.

Valitse tämä paita ja nauti sen yhdistelmästä käytännöllisyyttä, tyylikkyyttä ja mukavuutta jokaisessa tilanteessa. Lisää oma painatuksesi ja tee siitä juuri sinun näköisesi.

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa