ID PROWEAR PIKEEPAITA 0328

Tuotekoodi 0328

29,00  (alv 0%) kpl / 50 kpl erä 1-väri painatuksella

ID PROWEAR PIKEEPAITA 0328 omalla logolla

ID PROWEAR PIKEEPAITA 0328

Kontrastitereet hartia- ja sivusaumoissa. Erittäin kestävä materiaali.Kestää 60° teollisen pesun, vaativaankin työkäyttöön.
Esikutistettu korkeassa lämpötilassa ennen ja jälkeen värjäyksen.
Materiaali 50% puuvillaa, 50% polyester 220 gr/m2.

Useitaeri värejä.
Miehet: XS-6XL | Naiset: XS-6XL

 

Pyydä tarjous haluamallesi logolle . Teemme vedoksen veloituksetta. Toimitusaika n.2 viikkoa.

Tervetuloa ID PROWEARin maailmaan! Tarjoamme laadukkaita pikeepaitoja, joihin voit lisätä oman logosi ja tuoda esiin brändisi vahvuuden. Olipa kyseessä yritys, tapahtuma tai joukkue, räätälöidyt pikeepaitamme ovat täydellinen valinta.

Laadukkaat materiaalit ja huolellinen viimeistely tekevät ID PROWEARin pikeepaidoista erottuvia ja kestäviä. Voit luottaa siihen, että pikeepaitamme edustavat yritystäsi tai tapahtumaasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Lisäämällä oman logosi pikeepaitoihimme varmistat, että brändisi näkyy selvästi ja ammattimaisesti. Olipa logosi monivärinen tai yksinkertainen, tarjoamme erilaisia painatus- ja brodeerausvaihtoehtoja, jotta voimme täyttää tarkat tarpeesi.

Tilatessasi ID PROWEARin pikeepaitoja omalla logolla saat paitsi laadukkaan tuotteen, myös mahdollisuuden edistää brändiäsi ja luoda yhtenäistä ilmettä. Olemme ylpeitä siitä, että voimme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi ja tuomaan esiin ainutlaatuisuutesi.

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa