ID PROWEAR TASKU PIKEEPAITA PAINATUKSELLA

Tuotekoodi 0320

29,00  (alv 0%) kpl / 50 kpl erä 1-väri painatuksella

ID PROWEAR TASKU PIKEEPAITA 0320. Merkkaus broodraus tai painettu logo.

ID PROWEAR TASKU PIKEEPAITA 0320.Erittäin kestävä materiaali. Kestää 60° teollisen pesun, vaativaankin työkäyttöön. Esikutistettu korkeassa lämpötilassa ennen ja jälkeen värjäyksen.

Materiaali 50% puuvillaa, 50%polyester, 220gr.

Useita eri värejä.
Miehet: XS-6XL | Naiset: XS-6XL

Pyydä tarjous haluamallesi logolle . Teemme vedoksen veloituksetta. Toimitusaika n.2 viikkoa.

Etsitkö pikeepaitaa, joka ei ainoastaan tarjoa tyylikkyyttä ja käytännöllisyyttä, vaan myös mahdollisuuden tuoda esiin brändisi? ID PROWEAR TASKULLINEN PIKEEPAITA vastaa tarpeisiisi! Tämä laadukas pikeepaita tarjoaa sinulle mahdollisuuden lisätä oma logosi vaatteeseen.

ID PROWEAR TASKU PIKEEPAITA on valmistettu kestävästä materiaalista ja sen tyylikäs muotoilu sopii moniin tilanteisiin. Paita on varustettu kätevällä taskulla, joka tarjoaa lisämukavuutta ja säilytystilaa. Voit nyt myös lisätä oman logosi pikeepaitaan, jolloin saat yksilöllisen ja brändätyn vaatekappaleen.

Tarjoamme painatuspalvelun, jossa voimme painaa pikeepaitaan oman logosi laadukkaasti ja kestävästi. Voit valita eri värejä ja kokoja vastaavan pikeepaidan, johon logosi painatetaan. Olitpa yritys, urheilujoukkue tai yhteisö, ID PROWEAR TASKU PIKEEPAITA omalla logopainatuksella antaa sinulle mahdollisuuden tuoda esiin ainutlaatuisuutesi.

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa