ID TEKNINEN SOFTSHELL -TAKKI 0875

Tuotekoodi 0875

95,00  (alv 0%) kpl /10 kpl 1-väripainettuna

ID TEKNINEN SOFTSHELL -TAKKI omalla logolla
ID TEKNINEN SOFTSHELL. Hupullinen, tuulen ja vedenpitävä sekä hengittävä 3-kerroksinen ID-Tech® materiaali. Pehmeä ja joustava. Älykkäät saumattomat taskut. Tyköistuva malli.
Miehet: XS-3XL | Naiset: XS-3XL

Pyydä tarjous haluamallesi logolle . Teemme vedoksen veloituksetta. Toimitusaika n.2 viikkoa.

Tekninen Softshell-takki tarjoaa yhdistelmän tyylikkyyttä ja suorituskykyä, joka sopii täydellisesti yrityksesi tarpeisiin. Sen laadukas materiaali on suunniteltu kestämään vaativimmissakin olosuhteissa, joten voit luottaa siihen, että brändisi näkyy ja erottuu vuodesta toiseen.

Personoidulla painatuksella voit tehdä takista uniikin ja kantaa brändisi nimeä ylpeydellä. Haluamme auttaa sinua luomaan vaatteita, jotka edustavat yrityksesi arvoja ja viestivät ammattimaisuutta asiakkaillesi. Ei ole mitään parempaa tapaa vahvistaa brändiäsi kuin tarjota työntekijöillesi ja asiakkaillesi yhtenäinen ja laadukas pukeutuminen.

Tekninen Softshell-takki on myös käytännöllinen valinta. Sen hengittävä ja vettäpitävä ominaisuus pitää käyttäjänsä mukavuuden huipussaan, oli sitten kyseessä liiketoimintatapaaminen, asiakastapahtuma tai ulkona järjestettävä tilaisuus. Näin voit luottaa siihen, että brändisi näkyy parhaimmillaan tilanteessa kuin tilanteessa.

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa