J.Harvest Frost kauluspaita Black Bow 60

Tuotekoodi 2906002

126,90  (alv 0%) kpl / 10 kpl

J.Harvest Frost kauluspaita Black Bow 60.

J.Harvest Frost kauluspaita Black Bow 60. Black Bow 60 – Tämä maailman paras monitoimipaita ei likaannu eikä rypisty. Kankaan sisältämä nanoteknologia tekee paidasta vettä, öljyä ja tahroja hylkivän. 100% pitkäkuituisen puuvillan ansiosta paita siliää pesun jäljiltä henkariin. Teipatut pääsaumat pitävät paidan ryhdikkäänä kovemmassakin käytössä.

Koot S – XXL

Pyydä tarjous haluamallesi logolle . Teemme vedoksen veloituksetta. Toimitusaika n.2 viikkoa.

Haluatko erottua joukosta ja näyttää aina huolitellulta? J.Harvest Frost kauluspaita on juuri sinulle! Tämä laadukas ja tyylikäs kauluspaita on suunniteltu huippuluokan materiaaleista, jotka takaavat mukavuuden ja kestävyyden.

Mutta mikä tekee tästä kauluspaidasta todella ainutlaatuisen? Voit personoida sen omalla painatuksellasi! Lisää paitaan logo, teksti- vain mielikuvituksesi on rajana. Tämä tekee siitä täydellisen valinnan yrityslahjaksi, tiimipaidaksi tai vaikkapa tapahtumamainokseksi.

Tule näyttäväksi ja ammattimaiseksi J.Harvest Frost kauluspaidalla, joka kuvastaa persoonallisuuttasi ja tyyliäsi. Tilaa omasi nyt ja anna vaatteidesi puhua puolestasi!

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa