J.Harvest Frost kauluspaita Red Bow 20 Slim

Tuotekoodi 2902002

104,90  (alv 0%) kpl / 10 kpl

J.Harvest Frost kauluspaita Red Bow 20 Slim.

J.Harvest Frost kauluspaita Red Bow 20 Slim. Red bow -mallistomme osoittaa, että klassisen kauluspaidan voi keksiä uudelleen. Paita on saatavana tyylikkäissä väreissä. Olemme lisänneet paitaan hienostuneita yksityiskohtia, jotka tekevät siitä modernin ja muodikkaan. Silti se on klassinen businesspaita. Paita on valmistettu suosikki materiaalistamme, laadukkaasta twillistä. Sen ansiosta paita kiiltää kauniisti, tuntuu mukavalta ja siitä näkyy vähemmän läpi kuin tavallisesta kauluspaidasta.
Koot XS – XXL

Pyydä tarjous haluamallesi logolle. Teemme vedoksen veloituksetta. Toimitusaika n.2 viikkoa.

Etsitkö tyylikästä ja laadukasta vaatetta henkilöstöllesi? Esittelemme ylpeänä J.Harvest Frostin kauluspaidan, joka on täydellinen valinta yrityksesi tarpeisiin!

Tämä kauluspaita yhdistää tyylikkään muotoilun ja mukavuuden, mikä sopii täydellisesti sekä konttorille että asiakastapaamisiin. Sen tarkkaan harkitut yksityiskohdat, kuten korkealaatuinen materiaali ja istuvuus, tekevät siitä erinomaisen vaatteen yritysimagon vahvistamiseen.

Voit personoida paitoja painatuksella, joka viimeistelee yrityksesi brändin huomiota herättävällä tavalla. Näin varmistat, että tiimisi näyttää ammattimaiselta ja yhtenäiseltä joka tilanteessa.

Tee vaikutus ja anna henkilöstöllesi pukeutumisen korkein taso J.Harvest Frostin kauluspaidalla. Ota yhteyttä meihin nyt, niin autamme sinua löytämään täydellisen ratkaisun yrityksesi tarpeisiin.”

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa