J.Harvest Frost naisten kauluspaita Red Bow 121

Tuotekoodi 2912103

104,90  (alv 0%) kpl / 10 kpl

J.Harvest Frost Red Bow 121 kauluspaita omalla logollo. Merkkaus brodeeraus tai painatus. Pyydä tarjous

J.Harvest Frost Red Bow 121 kauluspaidassa olemme onnistuneet yhdistämään joustavuuden ja non ironin. Tämä yhdistelmä on vaatinut paljon kehittämistä ja testaamista, jotta ominaisuudet saadaan yhteen paitaan. Nyt voimme nauttia ahkeran kehitystyön tuloksista. Red Bow 121 paidan tyylikkäät ja viimeistellyt yksityiskohdat sekä modernit kontrastivärit oikeissa paikoissa tekevät tästä paidasta vastustamattoman. Paita on joustavaa oxford-neulosta ja erittäin miellyttävä päällä.

Materiaali: 95 % pitkäkuituista puuvillaa, 5 % elastaania, 149 g/m². Oxfrod-kudonta ja konepestävä. Non Iron-patentoitu ja ympäristöystävällinen käsittely. Teipatut pääsaumat. 4 mm:n napit. Pyöreäreunaiset kalvosimet ja ylimääräiset kalvosinnapin reiät. Button down-kaulus.
Paino: 149 g/m²
Koot XS – 4XL , Naisten mitoitus

Pyydä tarjous haluamallesi logolle. Teemme vedoksen veloituksetta. Toimitusaika n.2 viikkoa.

Etsitkö tyylikästä ja laadukasta vaatetta henkilöstöllesi? Esittelemme ylpeänä J.Harvest Frostin kauluspaidan, joka on täydellinen valinta yrityksesi tarpeisiin!

Tämä kauluspaita yhdistää tyylikkään muotoilun ja mukavuuden, mikä sopii täydellisesti sekä konttorille että asiakastapaamisiin. Sen tarkkaan harkitut yksityiskohdat, kuten korkealaatuinen materiaali ja istuvuus, tekevät siitä erinomaisen vaatteen yritysimagon vahvistamiseen.

Voit personoida paitoja painatuksella, joka viimeistelee yrityksesi brändin huomiota herättävällä tavalla. Näin varmistat, että tiimisi näyttää ammattimaiselta ja yhtenäiseltä joka tilanteessa.

Tee vaikutus ja anna henkilöstöllesi pukeutumisen korkein taso J.Harvest Frostin kauluspaidalla. Ota yhteyttä meihin nyt, niin autamme sinua löytämään täydellisen ratkaisun yrityksesi tarpeisiin.”

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa