Kaulanauha omalla PMS värillä polyesteriä toinen puoli heijastava

Tuotekoodi ML1023

0,54  (alv 0%) kpl / 1000kpl erä (10 mm)

Kaulanauha omalla PMS värillä polyesteriä toinen puoli heijastava

 

Kaulanauha omalla PMS värillä polyesteriä toinen puoli heijastava. Hinta sisältää 1-väri painatuksen painatuksen yhdelle puolelle. Litteä polyesterinauha jossa toisella puolella harmaa heijastava pinta, metallilukolla. valitse jokin varastoväreistämme tai teetä kaulanauna omalla värilläsi.
Koko 45x2cm. Leveydet 10 mm, 15 mm , 20 mm, 25 mm. Lisää valinnainen antibakteerinen käsittely (ISO 20743) polyesterinauhaan. Valitse sopiva metallinen lukko nauhan päätyyn ja lisää tarvittaessa turvalukko (S1), joka on saatavilla myös olki/PP materiaalista (S2) Pyydä tarjous haluamallesi logolle, teemme vedoksen veloituksetta. Minimi 100 kpl. Toimitusaika n.2 viikkoa.

Kaulanauha omalla PMS-värillä – Heijastava polyesteriä

Etsimäsi kaulanauha on valmistettu korkealaatuisesta ja heijastavasta polyesterimateriaalista. Voit räätälöidä kaulanauhan juuri sinun yrityksesi tai tapahtumasi brändivärien mukaan käyttäen PMS-värikartan tarkkoja sävyjä. Heijastava ominaisuus tekee kaulanauhasta erityisen näkyvän ja turvallisen pimeässä.

Olemme erikoistuneet tarjoamaan räätälöityjä kaulanauhoja eri yrityksille, tapahtumille ja organisaatioille. Valmistamme tuotteemme huolella ja käytämme vain laadukkaita materiaaleja, jotta varmistamme niiden kestävyyden ja tyylikkään ulkonäön.

Ota yhteyttä meihin, ja autamme sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan täydellisen kaulanauhan omalla PMS-värilläsi, joka edistää brändisi näkyvyyttä ja tekee vaikutuksen asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin. Huomaa, että toimitamme kaulanauhoja myös suurissa erissä tarpeidesi mukaan

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa