Kokkiveitsi Kaiser

Tuotekoodi 1650

35,90  (alv 0%) kpl / 25 kpl

Kokkiveitsi Kaiser. Laadukas liikelahja kotiin

 

Kokkiveitsi Kaiser. Valmistettu kestävästä saksalaisesta teräksestä käyttäen optimaalista hiilen, kromin, molybdeenin ja vanadiumin seosta. Seossuhde on saksalaisille ja sveitsiläisille veitsille tyypillinen. Koko pituus 33 cm. Terä 2 cm.

Vinga Kaiserin kokkiveitset valmistetaan yleensä korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä, mikä tekee niistä kestäviä ja helposti huollettavia. Ne ovat suunniteltu kestämään jatkuvaa käyttöä keittiössä ja tarjoamaan tarkkaa leikkaustulosta.

Vinga Kaiserin kokkiveitset ovat ergonomisesti muotoiltuja, mikä tekee niistä mukavia käyttää pitkiäkin aikoja. Niissä voi olla myös erityinen kahva, joka tarjoaa hyvän otteen ja hallinnan leikkaamisen aikana.

Vinga Kaiserin kokkiveitsiä löytyy erilaisilla terän muodoilla ja kooilla, joten voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan veitsen. Riippumatta siitä, leikkaatko vihanneksia, lihaa tai muita ruoka-aineita, Vinga Kaiserin kokkiveitsi auttaa sinua saavuttamaan haluamasi leikkaustuloksen ammattimaisesti ja tehokkaasti.

 

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    Keltainen, Musta, Vihreä, Viininpunainen