Matterhorn Davis Fleece takki

Tuotekoodi MH-340

26,90  (alv 0%) kpl / 10 kpl

Matterhorn Davis Fleece takki

 

Matterhorn Davis Fleece takki on Klassinen mikrofleece kontrastivetoketjuilla. Kaksi sivutaskua ja rintatasku.

Materiaali 100% polyesteri
Koot Unisex XS – 3XL
Värit Musta,Navy ja Punainen

Pyydä tarjous haluamallesi logolle . Teemme vedoksen veloituksetta. Toimitusaika n.2 viikkoa.

Haluatko tarjota henkilökunnallesi ja yhteistyökumppaneillesi laadukkaita ja tyylikkäitä vaatteita, joissa brändisi näkyy vahvasti? Matterhorn Davis Fleece painatuksella on täydellinen valinta yrityskäyttöön!

Miksi valita Matterhorn Davis Fleece?

  1. Laadukas materiaali: Matterhorn Davis Fleece on valmistettu kestävästä ja pehmeästä fleecemateriaalista, joka takaa mukavuuden ja lämpimän tunteen kaikissa olosuhteissa.
  2. Tyylikäs design: Moderni leikkaus ja huolella suunniteltu ulkonäkö tekevät tästä fleecetakista sopivan niin työpaikalle kuin vapaa-ajallekin.
  3. Brändin näkyvyys: Voit painattaa Matterhorn Davis Fleecen yrityksesi logon tai nimen, jolloin se toimii kätevänä ja tyylikkäänä mainospintana.
  4. Monipuoliset käyttömahdollisuudet: Matterhorn Davis Fleece sopii erinomaisesti yrityksen ulkoilmatapahtumiin, tiimipäiviin, asiakastapaamisiin ja muuhun yritystoimintaan.

Tee vaikutus asiakkaisiin ja henkilökuntaasi tarjoamalla heille laadukkaita ja räätälöityjä fleecetakkeja, jotka tuovat esille yrityksesi arvot ja brändin identiteetin.

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa