Matterhorn ekologinen parkatakki Hillary

Tuotekoodi 1000783

159,00  (alv 0%) kpl / 25 kpl brodeerattuna 5000 tikkiä

Matterhorn ekologinen parkatakki Hillary omalla logolla
Matterhorn ekologinen parkatakki Hillary. Veden- ja tuulenpitävä hengittävä materiaali. Päällys ja vuori 100% kierrätettyä polyesteriä, vanu 200gr 100% kierrätettyä polyesteriä.
Bionic Eco sekä OEKO-TEX sertifioinnit.
Värit musta,navy ja punainen.
Unisex: XXS-4XL | Naiset: 34-46
 

Pyydä tarjous haluamallesi logolle . Teemme vedoksen veloituksetta. Toimitusaika n.2 viikkoa.

Mikä tekee Matterhorn-ekologisesta parkatakkista erityisen? Se on valmistettu huippulaatuisista ja ympäristöystävällisistä materiaaleista, jotka vähentävät vaikutuksia luontoon ja ilmastoon. Valinnan tekeminen Matterhornin hyväksi auttaa vähentämään yrityksesi hiilijalanjälkeä ja osoittaa, että välitätte tulevista sukupolvista.

Tämän parkatakin avulla voit edustaa yrityksesi brändiä hienostuneesti ja ammattimaisesti kaikissa tilanteissa. Sen monipuolisuus tekee siitä täydellisen valinnan ulkoilmatapahtumiin, retkille tai vaikkapa tiimisi yhtenäiseksi työvaatteeksi. Lisäämällä parkatakkiin yrityksesi logo tai viesti, voit luoda vahvan ja yhtenäisen ilmeen, joka erottuu joukosta ja tekee vaikutuksen asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin.

Ekologisen parkatakin käyttäminen ei ole pelkästään tyylikäs valinta, vaan myös askel kohti vastuullisempaa tulevaisuutta. Se välittää viestiä siitä, että yrityksesi on sitoutunut toimimaan ympäristöystävällisesti ja että se haluaa olla osa ratkaisua ilmastonmuutoksen torjunnassa. Tämä voi houkutella asiakkaita, jotka arvostavat vastuullisia yrityksiä ja ovat valmiita tukemaan niitä.

Matterhorn-ekologisen parkatakin käyttöyrityksessäsi voi myös toimia sisäisenä motivointikeinona. Kun työntekijät ovat ylpeitä siitä, mihin yritys uskoo ja millaisia arvoja se edustaa, heidän sitoutumisensa ja työtyytyväisyytensä voi kasvaa. Tämä voi puolestaan parantaa tuottavuutta ja luoda positiivisen ilmapiirin, jossa kaikki tuntevat olevansa osa isompaa tavoitetta.

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa