Matterhorn ekologinen sherpa fleecetakki MH-499

Tuotekoodi MH-499

49,00  (alv 0%) kpl / 25 kpl brodeerattuna 5000 tikkiä

Matterhorn ekologinen sherpa fleecetakki MH-499 omalla logolla
Matterhorn ekologinen sherpa fleecetakki MH-499

Kierrätyspolyesteristä valmistettu Sherpa-fleece. Rintaosa kierrätyspolyesteriä ja puuvillaa. OEKO-TEX sertifioitu.

Värit musta ja navy.

Koot:
Miesten XXS-4XL
Naisten: XXS-4XL

Pyydä tarjous haluamallesi logolle . Teemme vedoksen veloituksetta. Toimitusaika n.2 viikkoa.

Matterhorn ekologinen sherpa fleecetakki tarjoaa täydellisen yhdistelmän tyyliä, mukavuutta ja vastuullisuutta, mikä tekee siitä loistavan valinnan yrityksille, jotka haluavat edistää kestävää kehitystä ja ympäristöystävällisiä arvoja.

Sherpa fleecetakki on suunniteltu tarjoamaan lämpöä ja mukavuutta kaikenlaisissa sääolosuhteissa. Sen pehmeä ja pörröinen sisävuori, joka muistuttaa lampaanvillaa, pitää käyttäjänsä lämpimänä kylminä päivinä.

Tämän monipuolisen takin avulla voitte luoda yhtenäisen yritysilmeen, joka heijastaa yrityksenne arvoja ja brändiä. Voitte valita yksinkertaisen ja tyylikkään lähestymistavan, jossa takissa näkyy hienovarainen brodeeraus yrityksenne logosta tai nimestä. Brodeeraus antaa vaatteelle laadukkaan ja kestävän ilmeen, joka ei haalistu tai kulu pesuissa.

Matterhorn sherpa fleecetakki sopii täydellisesti yrityksenne henkilöstölle ja tiimille, jotka työskentelevät ulkona tai tarvitsevat toimivaa ja lämmittävää vaatetusta päivittäisiin työtehtäviin. Tämän takin avulla voitte myös luoda hienostuneen ja yhtenäisen vaikutelman yritystapahtumissa, messuilla tai asiakastapaamisissa.

Yhteistyössä kanssamme voitte räätälöidä Matterhorn ekologisen sherpa fleecetakin juuri teidän yrityksenne tarpeisiin sopivaksi. Valitkaa värivaihtoehdot, jotka vastaavat brändiänne tai yrityksen visuaalista ilmettä, ja räätälöikää brodeeraus yrityslogolla tai nimellä, joka erottuu ja jättää vaikutuksen.

 

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa